Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊渭溪
Yang Wei-Hsi  ♂





 
Filmography (1956-1969)
 
  副導演 (2 films)
    豬八戒救美大戰金錢豹 (1959)    
    孤女報母仇 (1960)    
  演員 (63 films)
    黃帝子孫 (1956)    
    瘋女十八年 (1957)    
    痴鳳尋夫記 (1957)    
    寶石花 (1957)    
    路遙知馬力 (1957)    
    水蛙記 (1957)    
    萬華白骨事件 (1958)    
    多情姑娘 (1958)    
    豬八戒救美大戰金錢豹 (1959) ... 王員外
    千里明月寄相思 (1959)    
    浦島遊龍宮 (1961)    
    大俠梅花鹿 (1961)    
    虎豹獅象 (1962)    
    龍山寺之戀 (1962)    
    高雄發的尾班車 (1963) ... 劉董事長
    天邊海角 (1963)    
    喋血夜總會 (1963)    
    四海一家親 (1963)    
    為子我再嫁 (1963)    
    西廂記 (1963)    
    孤女凌波 (1964)    
    河邊春夢 (1964)    
    女間諜 (1964)    
    台北發的早車 (1964)    
    隱身女間諜王 (1964)    
    情人石 (1964) ... 龔水發
    龍虎旋?兒 (1964)    
    泰山與寶藏 (1965)    
    黃昏故鄉 (1965)    
    良心賊 (1965)    
    黃昏城 (1965)    
    情天玉女恨 (1965) ... 藍建智
    再會啦心愛的人 (1965)    
    送君心綿綿 (1965)    
    內山姑娘 (1965)    
    懷念的播音員 (1965) ... 藍建智
    故乡联络船 (1965)    
    良心賊 (1965)    
    孝女的願望 (1965)    
    暗殺命令 (1966)    
    流浪客 (1966)    
    間諜紅玫瑰 (1966)    
    阿狗兄與藝妲 (1966)    
    開張大吉 (1966)    
    王哥柳哥007 (1966)    
    虎咬虎 (1966)    
    西貢無戰事 (1967) ... 英霞父親
    曼谷之夜 (1967) ... 美蘭祖父
    塔裡的女人 (1967)    
    春宵夢 (1967)    
    神龍飛俠 (1967)    
    腳酸手軟 (1968)    
    小飛鳳 (1968)    
    飛天怪俠 (1968)    
    月光大俠 (1968)    
    大瘋俠 (1968) ... 李老頭
    大劍客 (1968)    
    此恨綿綿何時了 (1968)    
    金刀怪客 (1968)    
    目蓮救母 (1968)    
    獨眼貓 (1968) ... 林伯泰
    黑牛與白蛇 (1969)    
    青葉子 (1969)