Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊渭溪
Yang Wei-Hsi  ♂





 
Filmography (1956-1969)
 
  副導演 (2 films)
    豬八戒救美大戰金錢豹 (1959)    
    孤女報母仇 (1960)    
  演員 (63 films)
    黃帝子孫 (1956)    
    路遙知馬力 (1957)    
    水蛙記 (1957)    
    瘋女十八年 (1957)    
    痴鳳尋夫記 (1957)    
    寶石花 (1957)    
    多情姑娘 (1958)    
    萬華白骨事件 (1958)    
    豬八戒救美大戰金錢豹 (1959) ... 王員外
    千里明月寄相思 (1959)    
    浦島遊龍宮 (1961)    
    大俠梅花鹿 (1961)    
    龍山寺之戀 (1962)    
    虎豹獅象 (1962)    
    喋血夜總會 (1963)    
    高雄發的尾班車 (1963) ... 劉董事長
    天邊海角 (1963)    
    為子我再嫁 (1963)    
    四海一家親 (1963)    
    西廂記 (1963)    
    隱身女間諜王 (1964)    
    情人石 (1964) ... 龔水發
    龍虎旋?兒 (1964)    
    孤女凌波 (1964)    
    河邊春夢 (1964)    
    女間諜 (1964)    
    台北發的早車 (1964)    
    送君心綿綿 (1965)    
    懷念的播音員 (1965) ... 藍建智
    內山姑娘 (1965)    
    良心賊 (1965)    
    故乡联络船 (1965)    
    孝女的願望 (1965)    
    泰山與寶藏 (1965)    
    黃昏故鄉 (1965)    
    良心賊 (1965)    
    情天玉女恨 (1965) ... 藍建智
    黃昏城 (1965)    
    再會啦心愛的人 (1965)    
    暗殺命令 (1966)    
    流浪客 (1966)    
    間諜紅玫瑰 (1966)    
    開張大吉 (1966)    
    阿狗兄與藝妲 (1966)    
    王哥柳哥007 (1966)    
    虎咬虎 (1966)    
    神龍飛俠 (1967)    
    西貢無戰事 (1967) ... 英霞父親
    曼谷之夜 (1967) ... 美蘭祖父
    塔裡的女人 (1967)    
    春宵夢 (1967)    
    目蓮救母 (1968)    
    獨眼貓 (1968) ... 林伯泰
    腳酸手軟 (1968)    
    小飛鳳 (1968)    
    飛天怪俠 (1968)    
    月光大俠 (1968)    
    大瘋俠 (1968) ... 李老頭
    大劍客 (1968)    
    此恨綿綿何時了 (1968)    
    金刀怪客 (1968)    
    青葉子 (1969)    
    黑牛與白蛇 (1969)