Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李超華
Lee Chiu-Wa
 
Filmography (1998-2016)
 
  監製 (1 film)
    馬己仙峽道 (2007)    
  製片 (5 films)
    太太 (2002)    
    一碌蔗 (2002)    
    2046 (2004)    
    色,戒 (2007)    
    絕地逃亡 (2016)    
  副導演 (13 films)
    幻影特攻 (1998)    
    顧城別戀 (1998)    
    星願 (1999)    
    夏日的麼麼茶 (2000)    
    藍煙火 (2000)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
    九龍冰室 (2001)    
    地上最強 (2001)    
    異度空間 (2002)    
    2046 (2004)    
    愛神 (2004)    
    如果愛 (2005)    
    春田花花同學會 (2006)    
  演員 (2 films)
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
    2046 (2004)