Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
賴家碧
Lai Ka-Pik
 
Filmography (1986-2011)
 
  化妝 (43 films)
    黃飛鴻 (1991)    
    笑傲江湖II東方不敗 (1992)    
    籠民 (1992)    
    絕代雙驕 (1992)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992)    
    新不了情 (1993)    
    白髮魔女2 (1993)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    追男仔 (1993)    
    笑俠楚留香 (1993)    
    新天龍八部之天山童姥 (1994)    
    山水有相逢 (1995)    
    九絞龍的謊言 (1995)    
    夜半歌聲 (1995)    
    百分百岩Feel (1996)    
    麻麻帆帆 (1996)    
    人間色相 (1996)    
    初戀無限Touch! (1997)    
    愛情Amoeba (1997)    
    戇星先生 (1997)    
    賭俠1999 (1998)    
    我是誰 (1998)    
    豹妹 (1998)    
    偉哥的故事 (1998)    
    龍在江湖 (1998)    
    千王之王2000 (1999)    
    黑馬王子 (1999)    
    賭俠大戰拉斯維加斯 (1999)    
    O記三合會檔案 (1999)    
    大贏家 (2000)    
    雷霆戰警 (2000)    
    順流逆流 (2000)    
    敵對 (2001)    
    同居蜜友 (2001)    
    蘋果咬一口 (2001)    
    衛斯理之藍血人 (2002)    
    妖夜迴廊 (2003)    
    行運超人 (2003)    
    尋找周杰倫 (2003)    
    千杯不醉 (2005)    
    十月圍城 (2009)    
    劍雨 (2010)    
    極速天使 (2011)    
  髮型 (1 film)
    買兇拍人 (2001)    
  演員 (1 film)
    見鬼2 (2004)    
  服裝 (2 films)
    神探朱古力 (1986)    
    龍虎風雲 (1987)