Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
丁雲山
Ding Yuin-Shan
 
Filmography (2001-2017)
 
  監製 (2 films)
    一個複雜故事 (2013)    
    骨妹 (2017)    
  演員 (2 films)
    暗戰2 (2001)    
    無涯:杜琪峰的電影世界 (2013)    
  策劃 (22 films)
    暗戰2 (2001)    
    全職殺手 (2001)    
    我左眼見到鬼 (2002)    
    無限復活 (2002)    
    嚦咕嚦咕新年財 (2002)    
    PTU (2003)    
    大隻佬 (2003)    
    柔道龍虎榜 (2004)    
    龍鳳鬥 (2004)    
    黑社會 (2005)    
    放•逐 (2006)    
    黑社會以和為貴 (2006)    
    天生一對 (2006)    
    鐵三角 (2007)    
    神探 (2007)    
    每當變幻時 (2007)    
    跟蹤 (2007)    
    文雀 (2008)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    復仇 (2009)    
    機動部隊─衕袍 (2009)    
    意外 (2009)    
  執行監製 (1 film)
    車手 (2012)