Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
戚務振
Vincent Chik Miu-Chan  ♂
Aliases:  戚務鎮





 
Filmography (1996-2016)
 
  演員 (68 films)
    飛虎 (1996)    
    天地雄心 (1997)    
    G4特工 (1997) ... G4 隊員
    賭俠1999 (1998)    
    驚天大賊王 (1998)    
    PR Girls青春援助交際 (1998)    
    98古惑仔之龍爭虎鬥 (1998)    
    野獸刑警 (1998)    
    喜劇之王 (1999)    
    千言萬語 (1999) ... 徐岳坤
    黑馬王子 (1999)    
    紫雨風暴 (1999) ... 飛虎隊員
    我愛777 (1999)    
    特警新人類 (1999)    
    鎗王 (2000)    
    生死拳速 (2000)    
    薰衣草 (2000)    
    里程 (2000)    
    公元2000 AD (2000)    
    江湖告急 (2000)    
    特警新人類2 (2000)    
    不死情謎 (2001)    
    知法犯法 (2001)    
    等候董建華發落 (2001)    
    重裝警察 (2001)    
    恐怖熱線之大頭怪嬰 (2001)    
    金雞 (2002) ... 夜總會客 20
    赤裸特工 (2002)    
    飛虎雄師 (2002)    
    怪獸學園 (2002) ... 海軍陸戰隊
    飛虎雄師之中環茶室兇殺案 (2002) ... 飛虎隊員
    戀上你的床 (2003)    
    飛虎雄師之復仇 (2003) ... 飛虎隊員
    無間道II (2003) ... 重案組警員
    飛虎雄師之邊緣人 (2003) ... 飛虎隊員
    飛虎雄師之英雄本色 (2003) ... 舊飛虎隊員
    心寒 (2003)    
    1:99 電影行動 (2003)    
    飛虎雄師之再戰江湖 (2003) ... 飛虎隊員/舊飛虎隊員
    飛虎雄師之劫金風暴 (2003) ... 飛虎隊員
    大隻佬 (2003)    
    新警察故事 (2004) ... 拆彈專家
    旺角黑夜 (2004) ... 破門的警官
    愛•作戰 (2004) ... 警車警員
    追擊8月15 (2004)    
    甜絲絲 (2004) ... 飛虎隊
    爆裂都市 (2004) ... 張志誠下屬
    大事件 (2004)    
    天地孩兒 (2005)    
    寶貝計劃 (2006) ... 李家保鑣
    黑白道 (2006)    
    放•逐 (2006)    
    性工作者十日談 (2007)    
    保持通話 (2008)    
    大搜查之女 (2008)    
    竊聽風雲 (2009)    
    撲克王 (2009) ... 況手下
    美麗密令 (2010) ... 特警隊員
    線人 (2010) ... 警方行動組
    火龍 (2010)    
    飛砂風中轉 (2010) ... 劉華手下
    全城戒備 (2010)    
    寒戰 (2012)    
    不二神探 (2013)    
    魔警 (2014)    
    赤道 (2015)    
    寒戰II (2016)    
    打開我天空 (2016)