Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林文慧
Selina Lin Wen-Hui
 
Filmography (1997-2012)
 
  監製 (27 films)
    豪情雄心 (1997)    
    女保鏢 (1998)    
    毒吻 (1998)    
    無敵鐵沙掌 (1998)    
    追蹤 (1998)    
    97重案實錄 (1998)    
    勇探 (1998)    
    生死邊緣 (1998)    
    威龍保鏢 (1999)    
    深淵 (1999)    
    佈局 (1999)    
    浪盜江湖 (1999)    
    97江湖情 (1999)    
    警察大賊 (1999)    
    罪加一等 (1999)    
    小心警察 (1999)    
    陷阱 (2000)    
    Call in 紅唇劫 (2000)    
    雙龍出海 (2000)    
    情不容義 (2000)    
    生日夜驚魂 (2000)    
    臥底 (2000)    
    復仇者 (2000)    
    絕地狂奔 (2000)    
    讓我勝出一次 (2000)    
    轟天雙龍會 (2000)    
    熱愛島 (2012)