Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
禤志傑
Eric Huen Chi-Kit  ♂
Aliases:  禢志傑,  褟志傑




 
Filmography (1992-2016)
 
  製片 (32 films)
    女黑俠黃鶯 (1992)    
    證人 (1993)    
    新碧血劍 (1993)    
    人生得意衰盡歡 (1993)    
    城市獵人 (1993)    
    黃金島歷險記 (1996)    
    我愛廚房 (1997)    
    十萬火急 (1997)    
    恐怖雞 (1997)    
    暗花 (1998)    
    真心英雄 (1998)    
    十二夜 (2000)    
    自從他來了 (2000)    
    見鬼 (2002)    
    少年阿虎 (2003)    
    醉馬騮 (2003)    
    大事件 (2004)    
    阿嫂 (2005)    
    美麗酒吧 (2005)    
    黑社會 (2005)    
    怪物 (2005)    
    狗咬狗 (2006)    
    軍雞 (2007)    
    地獄第19層 (2007)    
    時光倒流的話 (2007)    
    鐵三角 (2007)    
    深海尋人 (2008)    
    頭七 (2009)    
    戰無雙 (2009)    
    單身男女 (2011)    
    奪命金 (2011)    
    血染淑女 (2016)    
  演員 (3 films)
    暗花 (1998)    
    金雞 (2002) ... 夜總會客 26, 途人
    奪命金 (2011)    
  策劃 (1 film)
    殭屍 (2013)