Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉戀
Liu Lian  ♀





 
Filmography (1950-1979)
 
  演員 (51 films)
    豪門孽債 (1950) ... 高妾
    說謊世界 (1950) ... 何太太
    王氏四俠 (1950) ... 謝虎妾
    花姑娘 (1951) ... 羅太太
    誤佳期 (1951)    
    血海仇 (1951)    
    百花齊放 (1952)    
    方帽子 (1952) ... 譚愛玲
    江湖兒女 (1952) ... 紅半天
    一家春 (1952)    
    淑女圖 (1952)    
    新紅樓夢 (1952)    
    金絲雀 (1953) ... 琳娜
    花花世界 (1953)    
    有求不應 (1953) ... 分飾梁若英, 梁若雄
    深閨夢裡人 (1954)    
    燕雙飛 (1954) ... 包媒婆
    姊妹曲 (1954)    
    闔第光臨 (1955)    
    不要離開我 (1955) ... 姑媽
    迷途的愛情 (1955) ... 衛青
    父女之間 (1955) ... 梁佩珠
    水火之間 (1955)    
    視察專員 (1955)    
    孔雀屏 (1956)    
    大富之家 (1956)    
    紅顏劫 (1956)    
    鳴鳳 (1957)    
    綠天鵝夜總會 (1958) ... 胡太太
    玉手擒兇 (1958) ... 王氏
    借親配 (1958)    
    慈母頑兒 (1958)    
    青春幻想曲 (1959) ... 吳母
    錦上添花 (1959)    
    金美人 (1959)    
    飛燕迎春 (1960)    
    迷魂阱 (1961)    
    雙屍洞 (1962)    
    樑上君子 (1963)    
    千里姻緣一線牽 (1963) ... 楊母
    滄海遺珠 (1965) ... 方太太
    過路財神 (1968) ... 二房東太太
    五福臨門 (1969) ... 張妻
    紅纓刀 (1975) ... 柳貴妻
    至愛親朋 (1976)    
    一磅肉 (1976)    
    生死搏鬥 (1977)    
    光棍神偷雙彩鳳 (1978)    
    巴士奇遇結良緣 (1978)    
    情不自禁 (1978)    
    鐵腳馬眼神仙肚 (1979)