Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳翼青
Chan Yik-Ching
 
Filmography (1935-1966)
 
  副導演 (1 film)
    人海奇女子 (1952)    
  導演 (58 films)
    明末遺恨 (1939)    
    美人關 (1943)    
    626間諜網 (1948)    
    一丈青 (1951)    
    三千金 (1952)    
    近水樓台 (1952)    
    虎落平陽 (1952)    
    一刻春宵 (1952)    
    春回人間 (1954)    
    斷腸風月 (1956)    
    熱情 (1956)    
    泉州姑嫂塔 (1956)    
    蘇秦假不第 (1957)    
    雷劈惡家姑 (1957)    
    百里奚忘恩負義 (1957)    
    青竹絲奇案 (1957)    
    桃花鄉 (1957)    
    再嫁新娘 (1958)    
    魂斷藍橋 (1958)    
    搖鼓記 (1958)    
    少女十八變 (1958)    
    我要活下去 (1958)    
    人鬼戀 (1958)    
    誤入歧途 (1958)    
    不了情 (1958)    
    慈母心 (1958)    
    陳杏元思釵 (1958)    
    將錯就錯 (1958)    
    蜜月風雲 (1958)    
    番客嬸海外尋夫 (1958)    
    多情女郎 (1958)    
    桃花搭渡 (1958)    
    我愛少年家 (1959)    
    鈔票滿天飛 (1959)    
    假夫妻 (1959)    
    潘金蓮 (1959)    
    太太吃醋 (1959)    
    馬來亞之戀 (1959)    
    想要嫁番客 (1959)    
    王先生到香港探親 (1959)    
    山歌皇后 (1959)    
    窮鬼車大炮 (1959)    
    搶親 (1959)    
    益春留傘 (1959)    
    假正經 (1959)    
    血洒情花 (1959)    
    有錢就變心 (1960)    
    龍井渡頭 (1960)    
    白扇記 (1960)    
    蘆林會 (1960)    
    姻緣天註定 (1960)    
    井邊會 (1961)    
    掃窗會 (1961)    
    金錢世界 (1962)    
    女駙馬 (1963)    
    潮劇大觀 (1964)    
    余美娘 (1964)    
    恩仇記 (1966)    
  剪接 (3 films)
    夜半歌聲 (1935)    
    新桃花扇 (1935)    
    木蘭從軍 (1939)    
  編劇 (6 films)
    美人關 (1943)    
    一丈青 (1951)    
    泉州姑嫂塔 (1956)    
    桃花鄉 (1957)    
    慈母心 (1958)    
    窮鬼車大炮 (1959)