Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳芬
Chan Fen
 
Filmography (1952-1983)
 
  燈光 (224 films)
    良宵花弄月 (1952)    
    春光無限好 (1957)    
    神秘美人 (1957)    
    借紅燈 (1958)    
    貂蟬 (1958)    
    安琪兒 (1958)    
    妙手回春 (1958)    
    全家福 (1958)    
    丈夫的情人 (1959)    
    江山美人 (1959)    
    倩女幽魂 (1960)    
    蕉風椰雨 (1960)    
    後門 (1960)    
    慈母手中線 (1961)    
    白蛇傳 (1962)    
    花田錯 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    梁山伯與祝英台 (1963)    
    武則天 (1963)    
    花木蘭 (1964)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    逃亡 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    女集中營 (1973)    
    面具 (1974)    
    早熟 (1974)    
    天網 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    捉鼠記 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    香港73 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    搭錯線 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    降頭 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    七面人 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    愛心千萬萬 (1975)    
    大老千 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    攝青鬼 (1975)    
    大劫案 (1975)    
    神打 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    同居 (1975)    
    勾魂降頭 (1976)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    死囚 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    洪熙官 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    五毒 (1978)    
    南少林與北少林 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    銷魂玉 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    八萬罪人 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    七煞 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    教頭 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    絕代雙驕 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    色慾與純情 (1979)    
    情俠追風劍 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    邪 (1980)    
    請帖 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    打蛇 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    摩登土佬 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    飛狐外傳 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    長輩 (1981)    
    魔劍俠情 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    武館 (1981)    
    黑蜥蜴 (1981)    
    蠱 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    踩線 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    叉手 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    武松 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    八十二家房客 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    浣花洗劍 (1982)    
    幫規 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    魔界 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    日劫 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    水晶人 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)