Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
佘偉森
Sam Shia Wai-Sum
Aliases:  余偉森
 
Filmography (1991-2015)
 
  製片 (14 films)
    倩女幽魂III 道道道 (1991)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992)    
    新龍門客棧 (1992)    
    笑傲江湖II東方不敗 (1992)    
    城市獵人 (1993)    
    方世玉續集 (1993)    
    方世玉 (1993)    
    精武英雄 (1994)    
    中南海保鑣 (1994)    
    醉拳II (1994)    
    冒險王 (1996)    
    臥虎藏龍 (2000)    
    北京樂與路 (2001)    
    蜀山傳 (2001)    
  策劃 (8 films)
    夕陽天使 (2002)    
    少年阿虎 (2003)    
    花好月圓 (2004)    
    韓城攻略 (2005)    
    霍元甲 (2006)    
    三國志見龍卸甲 (2008)    
    鴻門宴 (2011)    
    天降雄獅 (2015)