Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳輝炎
Chan Fai-Yim
 
Filmography (1962-1992)
 
  燈光 (32 films)
    花田錯 (1962)    
    秦香蓮 (1964)    
    乾隆下江南 (1977)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    軍閥趣史 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    武松 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    火燒圓明園 (1983)    
    垂簾聽政 (1983)    
    鬼線人 (1984)    
    快餐車 (1984)    
    猛鬼迫人 (1985)    
    情逢敵手 (1985)    
    義蓋雲天 (1986)    
    良宵花弄月 (1987)    
    女子監獄 (1988)    
    情義心 (1988)    
    八旗子弟 (1988)    
    千年女妖 (1990)    
    虎膽女兒紅 (1990)    
    金瓶風月 (1991)    
    竹夫人 (1991)    
    半妖乳娘 (1992)