Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐詠雯
Suki Tsui Wing-Man
 
Filmography (2003-2019)
 
  製片 (15 films)
    霍元甲 (2006)    
    春田花花同學會 (2006)    
    性工作者十日談 (2007)    
    三國志見龍卸甲 (2008)    
    保持通話 (2008)    
    機器俠 (2009)    
    十月圍城 (2009)    
    神奇俠侶 (2011)    
    鴻門宴 (2011)    
    迷離夜 (2013)    
    李碧華鬼魅系列:奇幻夜 (2013)    
    天降雄獅 (2015)    
    拆彈專家 (2017)    
    L風暴 (2018)    
    P風暴 (2019)    
  副導演 (2 films)
    新紮師姐 (2003)    
    新紮師姐之不安全地帶 (2003)    
  策劃 (1 film)
    P風暴 (2019)