Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
岳敬遠
Ngok King-Yuen
 
Filmography (1952-1979)
 
  錄音 (38 films)
    不知道的父親 (1952)    
    枇根巷 (1953)    
    阿Q正傳 (1958)    
    綠天鵝夜總會 (1958)    
    豪門夜宴 (1959)    
    春到海演 (1959)    
    血染少女心 (1959)    
    迷人的假期 (1959)    
    漁光戀 (1960)    
    佳人有約 (1960)    
    碧波仙侶 (1960)    
    同命鴛鴦 (1960)    
    鳳凰山龍虎鬥 (1961)    
    天倫(上集) (1961)    
    似水流年 (1962)    
    回魂夜 (1962)    
    難得有情郎 (1962)    
    招郎入舍 (1963)    
    萬劫鴛鴦 (1963)    
    一夜恩情 (1964)    
    大飯店 (1964)    
    珍珠魔鬼火 (1964)    
    皇帝出京 (1965)    
    審妻 (1966)    
    畫皮 (1966)    
    含苞待放 (1966)    
    雙鎗黃英姑 (1967)    
    迴末傳奇 (1968)    
    肝膽照江湖 (1970)    
    古鐘風雲 (1970)    
    天堂奇遇 (1970)    
    苗寨烽火 (1973)    
    鐵樹開花 (1973)    
    至愛親朋 (1976)    
    大風浪 (1976)    
    風頭人物 (1977)    
    蕩寇群英 (1978)    
    怪客 (1979)