Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鍾侃燮
Chung Hon-Sit
Aliases:  鍾侃爕
 
Filmography (1989-2000)
 
  副導演 (11 films)
    新龍門客棧 (1992)    
    新仙鶴神針 (1993)    
    東方不敗─風雲再起 (1993)    
    花月危情 (1994)    
    入魔 (1994)    
    海角危情 (1994)    
    震撼性醜聞 (1995)    
    我要活下去 (1995)    
    慈雲山十三太保 (1995)    
    金榜題名 (1996)    
    勝者為王 (2000)    
  演員 (1 film)
    花月危情 (1994)    
  場記 (9 films)
    打工狂想曲 (1989)    
    沖天小子 (1989)    
    川島芳子 (1990)    
    我老婆唔係人 (1991)    
    豪門夜宴 (1991)    
    倩女幽魂III 道道道 (1991)    
    笑傲江湖II東方不敗 (1992)    
    新龍門客棧 (1992)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992)