Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
許可 (1)
Hsu Ko  ♂




 
Filmography (1943-1960)
 
  演員 (22 films)
    三朵花 (1943) ... 徐步雲
    藝海恩仇記 (1944)    
    鵬程萬里 (1945)    
    血染海棠紅 (1949)    
    神秘女俠 (1949)    
    一代妖姬 (1950)    
    瑤池鴛鴦 (1951) ... 梁忠
    方帽子 (1952) ... 夏葆玉
    花花公子 (1952) ... 小趙
    門 (1953)    
    彩虹曲 (1953)    
    碧血黃花 (1954) ... 李文甫
    傳統 (1955)    
    楊娥 (1955)    
    西遊記 (1956)    
    長巷 (1956)    
    亂世妖姬(上下集) (1956)    
    趙五娘 (1956)    
    龍女 (1957)    
    銀海仙歌處處聞 (1957)    
    空中小姐 (1959) ... 金德成
    春潮 (1960) ... 葛利浦