Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳志雄(1)
Chan Chi-Hung  ♂





 
Filmography (1982-2005)
 
  道具 (1 film)
    非常檔案 (1994)    
  演員 (25 films)
    神探光頭妹 (1982)    
    霹靂先鋒 (1988)    
    龍之爭霸 (1989)    
    血在風上 (1990)    
    香港舞男 (1990)    
    邊緣歲月 (1990)    
    千王1991 (1991)    
    毒網 (1991)    
    洪福齊天 (1991)    
    表姐,妳好野!續集 (1991)    
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    再世追魂 (1993)    
    男與女 (1993)    
    逃學威龍Ⅲ之龍過雞年 (1993)    
    殺手的童話 (1994)    
    賭神3之少年賭神 (1996) ... 九叔(神眼朱老九)
    港督最後一個保鑣 (1996)    
    超級無敵追女仔 (1997) ... 孔健華
    殺手之王 (1998)    
    非常警察 (1998)    
    全職大盜 (1998) ... 毛樑華
    驚天大賊王 (1998) ... 董先生
    魅醒時份 (2002)    
    魔幻賭船 (2005)    
    誓不罷休 (2005)