Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
繆康義
Miu Hong-Nee
Aliases:  康毅
 
Filmography (1946-1980)
 
  製片 (10 films)
    大地回春 (1946)    
    石鬼仔夜戰五虎將 (1949)    
    傻人艷福 (1952)    
    春回人間 (1954)    
    白娘娘借屍還魂 (1959)    
    哪吒蛇山救母 (1960)    
    步步驚魂 (1961)    
    仙鶴神針 (1961)    
    仙鶴神針(大結局) (1962)    
    浴室飛屍 (1962)    
  監製 (27 films)
    大地回春 (1946)    
    華僑血淚 (1946)    
    雙飛蝴蝶夢 (1948)    
    薛剛大鬧花燈 (1949)    
    神經公爵 (1949)    
    人面桃花相映紅 (1949)    
    血濺金沙灣 (1952)    
    奇俠黑旋風 (1952)    
    黃飛鴻一棍伏三霸 (1953)    
    春回人間 (1954)    
    哪宅大鬧天宮 (1957)    
    黃飛鴻喋血馬鞍山 (1957)    
    濟公燒琵琶精 (1958)    
    白娘娘借屍還魂 (1959)    
    十三號兇殺案 (1960)    
    一劍震江湖 (1963)    
    劍俠金縷衣(下集) (1963)    
    龍虎下江南(上集) (1963)    
    隱形福星 (1964)    
    龍虎震江南(上集) (1964)    
    斷魂劍(上集) (1964)    
    龍虎震江南(下集) (1964)    
    武林第一劍 (1965)    
    斷臂神龍劍 (1966)    
    女飛俠 (1966)    
    觀世音三服紅孩兒 (1966)    
    決戰 (1980)    
  導演 (24 films)
    仙鶴神針(續集) (1961)    
    仙鶴神針 (1961)    
    步步驚魂 (1961)    
    浴室飛屍 (1962)    
    仙鶴神針(大結局) (1962)    
    仙鶴神針新傳(上集) (1962)    
    劍俠金縷衣(下集) (1963)    
    仙鶴神針新傳(下集) (1963)    
    劍俠金縷衣(上集) (1963)    
    一劍震江湖 (1963)    
    龍虎下江南(上集) (1963)    
    龍虎下江南(下集) (1963)    
    龍虎震江南(上集) (1964)    
    隱形福星 (1964)    
    龍虎震江南(下集) (1964)    
    斷魂劍(下集) (1964)    
    斷魂劍(上集) (1964)    
    帝彊爭雄記 (1965)    
    武林第一劍 (1965)    
    哪宅三戲紅孩兒 (1965)    
    斷臂神龍劍 (1966)    
    哪宅收七妖 (1966)    
    觀世音三服紅孩兒 (1966)    
    苦海驕兒 (1967)    
  剪接 (1 film)
    春回人間 (1954)    
  執行監製 (1 film)
    哪宅收七妖 (1966)    
  編劇 (3 films)
    步步驚魂 (1961)    
    帝彊爭雄記 (1965)    
    哪宅收七妖 (1966)    
  出品人 (1 film)
    傻人艷福 (1952)