Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄺良
Kwong Leung
 
Filmography (1947-1964)
 
  錄音 (57 films)
    冤枉相思 (1947)    
    拗碎靈芝 (1955)    
    川島芳子 (1955)    
    王昭君琵琶動漢皇 (1956)    
    生路 (1956)    
    烈女報夫仇 (1956)    
    濟公燒琵琶精 (1958)    
    番客嬸海外尋夫 (1958)    
    好女唔論嫁萓 (1959)    
    好夫妻 (1959)    
    金殿審人頭(上集) (1959)    
    夫妻和順玩 (1959)    
    假鳳虛凰 (1959)    
    兩個大老襯 (1959)    
    假夫妻 (1959)    
    琴挑誤(上集) (1960)    
    再世奇緣 (1960)    
    琴挑誤(下集) (1960)    
    飛頭公主滴血救親夫 (1960)    
    苦命女雪夜尋夫 (1960)    
    人頭告御狀(上集) (1960)    
    雙考女萬里尋親 (1960)    
    第八才子花箋記 (1960)    
    兩儍艷福 (1960)    
    飛頭公主雷電鬥飛龍 (1960)    
    五兒哭墳 (1960)    
    貞娥刺虎 (1960)    
    忠孝雙全並蒂花 (1960)    
    傻人發達 (1961)    
    相見歡 (1961)    
    義乞存孤 (1961)    
    關東三女俠 (1961)    
    三合明珠寶劍 (1961)    
    苗山白毛女(下集) (1961)    
    血淚種情花 (1961)    
    警察捉小偷 (1961)    
    步步高陞 (1961)    
    香江花月夜 (1961)    
    仙鶴神針 (1961)    
    步步驚魂 (1961)    
    刁蠻女俠(下集) (1961)    
    天山龍鳳劍(上集) (1961)    
    崑崙三女俠夜盜香魂帕 (1961)    
    雙劍神鞭俠 (1962)    
    浴室飛屍 (1962)    
    小福星 (1962)    
    關東第一劍黑虎崖殲仇記 (1962)    
    多計姑娘 (1962)    
    隱形女俠 (1962)    
    富貴榮華第一家 (1962)    
    關東大俠白骨潭奪寶記 (1962)    
    岳飛出世 (1962)    
    猴子兵華山救駕 (1963)    
    五諫刁妻 (1963)    
    清官斬孝女 (1963)    
    神俠鬧金鑾 (1963)    
    斷魂劍(上集) (1964)    
  道具 (1 film)
    節婦審貪官 (1960)    
  配樂 (1 film)
    冤枉相思 (1947)