Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
韓兌一
Han Tae-Il  ♂
Aliases:  太一,  한태일





 
Filmography (1972-1983)
 
  演員 (19 films)
    唐手跆拳道 (1972)    
    獨腳客歸来 (1974)    
    愤怒的左脚 (1974)    
    獨腳客歸来2 (1974)    
    龍虎對鍊 (1974)    
    生死橋 (1974)    
    北少林 (1976)    
    怪俠一枝梅 (1976)    
    雪中梅 (1976)    
    霹靂龍拳 (1978)    
    達摩神功 (1978)    
    鐵膽英雄 (1978)    
    壯麗鐸 (1979)    
    高手過招 (1980)    
    血戰五形拳 (1981)    
    天龍欗 (1981)    
    猛龍突擊 (1982)    
    解決士 (1982)    
    廣東毒蛇 (1983)