Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孫冰韻
Suen Bing-Wan
 
Filmography (1947-1969)
 
  錄音 (109 films)
    苦戀 (1947)    
    各有千秋 (1947)    
    天網恢恢 (1947)    
    某夫人 (1947)    
    地獄天堂 (1947)    
    龍鳳呈祥 (1948)    
    花外流鶯 (1948)    
    千鈞一髮 (1949)    
    兒女英雄 (1949)    
    駝龍 (1949)    
    莫負青春 (1949)    
    哪宅爭奪聚寶盆 (1951)    
    奇俠黑旋風 (1952)    
    傻人艷福 (1952)    
    風流魔王 (1953)    
    翠翠 (1953)    
    歌唱郎歸晚 (1955)    
    復活 (1955)    
    鴻運喜當頭 (1955)    
    唐伯虎與秋香 (1956)    
    歡樂年年 (1956)    
    青山翠谷 (1956)    
    黑妞 (1956)    
    菊子姑娘 (1956)    
    盲戀 (1956)    
    琵琶怨 (1957)    
    四千金 (1957)    
    兩傻大鬧攝影場 (1957)    
    情場如戰場 (1957)    
    魂歸離恨天 (1957)    
    曼波女郎 (1957)    
    亡魂谷 (1957)    
    璇宮艷史(上集) (1957)    
    黛綠年華 (1957)    
    天作之合 (1957)    
    金蓮花 (1957)    
    璇宮艷史(續集) (1958)    
    歷盡滄桑一美人 (1958)    
    珊瑚 (1958)    
    馬票女郎 (1958)    
    花染狀元紅 (1958)    
    笑聲淚影 (1958)    
    人財兩得 (1958)    
    兒心碎母心 (1958)    
    美人春夢 (1958)    
    梁祝恨史 (1958)    
    廣告女郎 (1958)    
    香車美人 (1959)    
    童軍教練 (1959)    
    二八佳人 (1959)    
    我們的子女 (1959)    
    空中小姐 (1959)    
    青春兒女 (1959)    
    雨過天青 (1959)    
    龍翔鳳舞 (1959)    
    姊妹花 (1959)    
    兩傻大鬧太空 (1959)    
    家有喜事 (1959)    
    桃花運 (1959)    
    白娘娘借屍還魂 (1959)    
    玉女私情 (1959)    
    蘭閨風雲 (1959)    
    長腿姐姐 (1960)    
    同床異夢 (1960)    
    桃花淚 (1960)    
    辮子姑娘 (1960)    
    哪吒蛇山救母 (1960)    
    女俠文婷玉 (1960)    
    苦心蓮(下集) (1960)    
    情深似海 (1960)    
    溫柔卿 (1960)    
    古屋疑雲 (1960)    
    六月新娘 (1960)    
    人秘書艷史 (1960)    
    苦心蓮(上集) (1960)    
    紅男綠女 (1960)    
    睡美人 (1960)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    愛的教育 (1961)    
    游龍情俠 (1961)    
    女婷玉火海殲仇 (1961)    
    紅頻青燈未了情 (1961)    
    金刀女俠棋掃鐵樑寺 (1961)    
    金刀奇俠 (1961)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    白帝城會妻 (1962)    
    雙劍盟(大結局) (1962)    
    早生貴子 (1962)    
    野花戀 (1962)    
    患難真情 (1962)    
    一段情 (1962)    
    雙劍盟(上集) (1962)    
    薔薇之戀 (1962)    
    桃李爭春 (1962)    
    好事成雙 (1962)    
    小兒女 (1963)    
    金箭盟 (1963)    
    都市狂想曲 (1964)    
    深宮怨 (1964)    
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    最長的一夜 (1965)    
    金玉奴 (1965)    
    嫦娥奔月 (1966)    
    空谷蘭 (1966)    
    浪淘沙 (1966)    
    漁港恩仇 (1967)    
    描金鳳 (1968)    
    獨臂神尼 (1969)