Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
富靈錄音室
Foo Leng Luk Yam Sat
Aliases:  富靈電影後期製作有限公司
 
Filmography (1989-1992)
 
  錄音 (18 films)
    猛鬼舞廳 (1989)    
    義膽群英 (1989)    
    忠義群英 (1989)    
    龍在天涯 (1989)    
    烈火街頭 (1989)    
    鬼咬鬼 (1990)    
    師兄撞鬼 (1990)    
    天若有情 (1990)    
    賭王 (1990)    
    咖喱辣椒 (1990)    
    水玲瓏 (1990)    
    笑傲江湖 (1990)    
    中日南北和 (1990)    
    忠奸盜 (1991)    
    雷霆掃穴 (1991)    
    財叔之橫掃千軍 (1991)    
    猛鬼狐狸精 (1991)    
    龍騰四海 (1992)    
  混音 (4 films)
    義膽群英 (1989)    
    勇闖天下 (1990)    
    聊齋艷譚 (1990)    
    著牛仔褲的鍾馗 (1991)