Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
聶基榮
Nip Kei-Wing  ♂
 
Filmography (1986-2017)
 
  錄音 (13 films)
    爛賭英雄 (1987)    
    郁達夫傳奇 (1988)    
    挑情 (1988)    
    何日君再來 (1991)    
    細路祥 (2000)    
    榴槤飄飄 (2000)    
    醉馬騮 (2003)    
    伊莎貝拉 (2006)    
    老港正傳 (2007)    
    証人 (2008)    
    大搜查之女 (2008)    
    追影 (2009)    
    3條友飲醉走 (2016)    
  混音 (72 films)
    玫瑰的故事 (1986)    
    癲佬正傳 (1986)    
    紅玫瑰白玫瑰 (1994)    
    狂野生死戀 (1995)    
    少女小漁 (1995)    
    麻麻帆帆 (1996)    
    浪漫風暴 (1996)    
    去年煙花特別多 (1998)    
    細路祥 (2000)    
    江湖告急 (2000)    
    戀戰沖繩 (2000)    
    惑星軌跡 (2000)    
    細路祥 (2000)    
    榴槤飄飄 (2000)    
    戀愛起義 (2001)    
    野獸之瞳 (2001)    
    好心相愛 (2002)    
    戀愛行星 (2002)    
    熱血青年 (2002)    
    我老婆唔夠秤 (2002)    
    大丈夫 (2003)    
    下一站...天后 (2003)    
    心寒 (2003)    
    絕種好男人 (2003)    
    雙雄 (2003)    
    安娜與武林 (2003)    
    古宅心慌慌 (2003)    
    醉馬騮 (2003)    
    男上女下 (2004)    
    絕世好賓 (2004)    
    旺角黑夜 (2004)    
    公主復仇記 (2004)    
    煎釀三寶 (2004)    
    雀聖 (2005)    
    千杯不醉 (2005)    
    早熟 (2005)    
    AV (2005)    
    神經俠侶 (2005)    
    新紮師妹3 (2006)    
    天行者 (2006)    
    半醉人間 (2006)    
    犀照 (2006)    
    情意拳拳 (2006)    
    伊莎貝拉 (2006)    
    我要成名 (2006)    
    至尊無賴 (2006)    
    老港正傳 (2007)    
    嚦咕嚦咕對對碰 (2007)    
    嚦咕嚦咕對對碰 (2007)    
    合約情人 (2007)    
    保持通話 (2008)    
    無野之城 (2008)    
    証人 (2008)    
    大搜查之女 (2008)    
    親密 (2009)    
    竊聽風雲 (2009)    
    神鎗手 (2009)    
    戀人絮語 (2010)    
    月滿軒尼詩 (2010)    
    李小龍 (2010)    
    火龍 (2010)    
    人在囧途 (2010)    
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 (2012)    
    救火英雄 (2014)    
    第7謊言 (2014)    
    大話天仙 (2014)    
    金雞SSS (2014)    
    高登闊少踎監日記 (2015)    
    沒女神探 (2015)    
    點五步 (2016)    
    選老坐 (2016)    
    小男人週記3之吾家有喜 (2017)