Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁定業
Yuen Teng-Yip
 
Filmography (1995-2010)
 
  錄音 (11 films)
    少女小漁 (1995)    
    狂野生死戀 (1995)    
    浪漫風暴 (1996)    
    娛樂之王 (1999)    
    精裝追女仔2004 (2004)    
    黑白道 (2006)    
    美女食神 (2007)    
    奪標 (2008)    
    絕代雙嬌 (2008)    
    阿飛 (2008)    
    死神傻了 (2009)    
  混音 (38 films)
    烈火戰車2極速傳說 (1999)    
    娛樂之王 (1999)    
    特警新人類 (1999)    
    勝者為王 (2000)    
    薰衣草 (2000)    
    一見鍾情 (2000)    
    我的野蠻同學 (2001)    
    不死情謎 (2001)    
    嫁個有錢人 (2002)    
    一碌蔗 (2002)    
    停不了的愛 (2002)    
    絕種鐵金剛 (2003)    
    我要做Model (2004)    
    精裝追女仔2004 (2004)    
    大丈夫2 (2006)    
    左麟右李之我愛醫家人 (2006)    
    野蠻秘笈 (2006)    
    妻骨未寒 (2006)    
    談談情、說說性 (2006)    
    黑白道 (2006)    
    提防老千 (2006)    
    獨家試愛 (2006)    
    雀聖3自摸三百番 (2007)    
    馬己仙峽道 (2007)    
    野·良犬 (2007)    
    美女食神 (2007)    
    七擒七縱七色狼 (2007)    
    十分愛 (2007)    
    鬼計 (2007)    
    我老婆係賭聖 (2008)    
    阿飛 (2008)    
    奪標 (2008)    
    絕代雙嬌 (2008)    
    死神傻了 (2009)    
    矮仔多情 (2009)    
    婚前試愛 (2010)    
    酒徒 (2010)    
    異空危情 (2010)