Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
光明錄音室
Kwong Ming Recording Studio
 
Filmography (1978-1991)
 
  錄音 (20 films)
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    彩雲曲 (1982)    
    家在香港 (1983)    
    田雞過河 (1983)    
    我愛夜來香 (1983)    
    少爺威威 (1983)    
    瘋血 (1983)    
    多情種 (1984)    
    上海之夜 (1984)    
    鬼戰 (1984)    
    全家福 (1984)    
    開心鬼 (1984)    
    打工皇帝 (1985)    
    愛神一號 (1985)    
    超齡處男 (1985)    
    連環炮 (1986)    
    再起風雲 (1989)    
    發達先生 (1989)    
    富貴再三逼人 (1989)    
    佈局 (1991)