Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡清
Woo Ching
 
Filmography (1952-1973)
 
  錄音 (148 films)
    近水樓台 (1952)    
    紅白牡丹花 (1952)    
    夜桃源 (1952)    
    火樹銀花相映紅 (1953)    
    財歸財路 (1953)    
    大雷雨 (1954)    
    人望高處 (1954)    
    此子何來問句妻 (1954)    
    大觀園 (1954)    
    百變婦人心 (1954)    
    離婚淚 (1954)    
    新毒玫瑰 (1955)    
    富貴似浮雲 (1955)    
    胭脂虎 (1955)    
    銀鳳 (1955)    
    長生塔 (1955)    
    蠻女鬥七雄 (1955)    
    後窗 (1955)    
    趙飛燕 (1956)    
    朱門怨 (1956)    
    999命案 (1956)    
    勾魂使者 (1956)    
    面子問題 (1956)    
    真假白金龍 (1956)    
    黃飛鴻火燒大沙頭 (1956)    
    春色惱人 (1956)    
    江湖奇俠 (新火燒紅蓮寺) (1956)    
    七重天 (1956)    
    郎如春日風 (1957)    
    多情河 (1957)    
    阿里山之鶯 (1957)    
    春色無邊 (1957)    
    無情大海有情天 (1957)    
    龍女 (1957)    
    黃飛虎反五關(續集) (1958)    
    呂四娘 (1958)    
    想入非非 (1958)    
    蛇女思凡 (1958)    
    孝感動家姑 (1959)    
    雙槍陸文龍 (1959)    
    百花公主 (1959)    
    金山大少 (1959)    
    野花香 (1959)    
    何處是兒家 (1959)    
    迷魂曲 (1959)    
    海演春色 (1959)    
    闔家有喜 (1959)    
    翠翠姑娘 (1959)    
    小俠紅蝴蝶 (1960)    
    血淚人生 (1960)    
    紅梅白雪賀新春 (1960)    
    荒島驚魂 (1960)    
    連理枝 (1960)    
    天山雙孤鬥屠龍(上集) (1960)    
    龍鳳合歡花 (1960)    
    美人計 (1960)    
    紅樓電影 (1960)    
    雪峰魔女 (1960)    
    入室佳人 (1960)    
    雷雨之夜 (1960)    
    公寓謀殺案 (1960)    
    碧海香螺傳 (1960)    
    怪俠赤屠龍 (1960)    
    考道 (1960)    
    屠龍女三鬥粉金剛 (1960)    
    五毒白骨鞭 (1960)    
    天賜福星 (1961)    
    母愛 (1961)    
    飛天小俠 (1961)    
    救出重圍 (1961)    
    古墓俠侶 (1961)    
    小紅娘 (1961)    
    姻緣路情殺案 (1961)    
    活骷髏浴血五仙觀 (1961)    
    義犬神童 (1961)    
    魔犬追兇 (1961)    
    萬里尋親記 (1961)    
    挖目保山河 (1961)    
    兒女作冰人 (1961)    
    小俠紅蝴蝶(下集) (1961)    
    魔影驚魂 (1962)    
    神偷情賊(上集) (1962)    
    瓊樓魔影 (1962)    
    神秘的兇手? (1962)    
    碧玉簪 (1962)    
    神偷情賊(下集) (1962)    
    探花夫婿狀元妻 (1962)    
    夫妻的秘密 (1962)    
    夜夜望娘婦 (1962)    
    離鄉情淚 (1962)    
    驚天動地 (1962)    
    苦海明珠 (1962)    
    胡奎賣人頭 (1963)    
    卿何薄命 (1963)    
    賢妻良母 (1963)    
    綽頭世界 (1963)    
    一屍五命案 (1963)    
    紅線女夜盜寶盒 (1963)    
    雷鳴金鼓戰笳聲 (1963)    
    李仙 (1963)    
    第一號女賊 (1963)    
    難測女兒心 (1963)    
    工廠皇后 (1963)    
    老襯行大運 (1963)    
    密底算盤 (1963)    
    柳葉刀 (1964)    
    假妻 (1964)    
    人咬狗 (1964)    
    老婆萬歲 (1964)    
    七喜臨門 (1964)    
    天從人願 (1964)    
    孝子賢孫 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    七煞掌 (1964)    
    神劍王子 (1964)    
    學生王子 (1964)    
    好好運 (1965)    
    玉女追兇 (1966)    
    荳寇干戈(下集) (1966)    
    姑娘十八一朵花 (1966)    
    女賊黑野貓 (1966)    
    千手奇女子 (1966)    
    阿珍要嫁人 (1966)    
    彩色青春 (1966)    
    樓上樓下兩相親 (1966)    
    深閨夢裡人 (1966)    
    一見痴情 (1967)    
    閃電煞星 (1967)    
    迷人小鳥 (1967)    
    難忘初戀 (1967)    
    我的愛人就是你 (1967)    
    飛賊紅玫瑰 (1967)    
    蓬門淑女 (1967)    
    紅粉金剛 (1967)    
    飛龍刀 (1968)    
    奪命刀 (1968)    
    玉女心 (1968)    
    萬紫千紅 (1968)    
    滿園春色 (1968)    
    黃飛鴻威震五羊城 (1968)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    烏龍偵探糊塗城 (1968)    
    威風大少惡千金 (1969)    
    鐵髮紅姑 (1969)    
    多情高竇貓 (1969)    
    成家立室 (1969)    
    一代棍王 (1970)    
    小紅娘 (1973)