Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭偉聯
Edward Cheng Wai-Luen
 
Filmography (1992-2008)
 
  錄音 (8 films)
    妖獸都市 (1992)    
    太極張三豐 (1993)    
    方世玉續集 (1993)    
    東方不敗─風雲再起 (1993)    
    沉默的姑娘 (1994)    
    燃情男狙擊 (1995)    
    逆天者 (2001)    
    婚禮2008 (2008)    
  混音 (13 films)
    妖獸都市 (1992)    
    東方不敗─風雲再起 (1993)    
    太極張三豐 (1993)    
    方世玉 (1993)    
    方世玉續集 (1993)    
    沉默的姑娘 (1994)    
    運財五福星 (1996)    
    野獸童黨 (2000)    
    等候董建華發落 (2001)    
    2004新紮師兄 (2004)    
    赤子拳王 (2004)    
    性感都市 (2004)    
    凶男寡女 (2005)