Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
卓保怡
Martin Chappell  ♂
Aliases:  卓保宜
 
Filmography (1998-2011)
 
  錄音 (6 films)
    目露凶光 (1999)    
    暗戰 (1999)    
    再見阿郎 (1999)    
    廢柴同盟 (2001)    
    狗咬狗 (2006)    
    風雲決 (2008)    
  混音 (38 films)
    暗花 (1998)    
    真心英雄 (1998)    
    非常突然 (1998)    
    鎗火 (1999)    
    甜言蜜語 (1999)    
    暗戰 (1999)    
    再見阿郎 (1999)    
    無人駕駛 (2000)    
    辣手回春 (2000)    
    孤男寡女 (2000)    
    天有眼 (2000)    
    愛上我吧 (2001)    
    鍾無艷 (2001)    
    男歌女唱 (2001)    
    走投有路 (2001)    
    瘦身男女 (2001)    
    麥兜故事 (2001)    
    我左眼見到鬼 (2002)    
    殭屍大時代 (2002)    
    嚦咕嚦咕新年財 (2002)    
    百年好合 (2003)    
    PTU (2003)    
    向左走.向右走 (2003)    
    天堂口 (2007)    
    每當變幻時 (2007)    
    鐵三角 (2007)    
    神探 (2007)    
    女人不坏 (2008)    
    文雀 (2008)    
    機動部隊-人性 (2008)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    機動部隊伙伴 (2008)    
    復仇 (2009)    
    意外 (2009)    
    機動部隊─衕袍 (2009)    
    單身男女 (2011)    
    紫宅 (2011)    
    報應 (2011)