Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃均世
Huang Jun-Shi
Aliases:  黃鈞世
 
Filmography (1966-1995)
 
  錄音 (28 films)
    真假兇手 (1966)    
    臥虎村 (1969)    
    春夏秋冬 (1969)    
    群芳譜 (1972)    
    蕩寇群英 (1978)    
    通天臨記 (1979)    
    泰山屠龍 (1980)    
    密殺令 (1980)    
    誓不兩立 (1980)    
    飛鳳潛龍 (1981)    
    塞外奪寶 (1982)    
    少林寺 (1982)    
    半邊人 (1983)    
    神秘的西藏 (1985)    
    爵士駕到 (1985)    
    神州大地女兒國 (1986)    
    文成公主 (1986)    
    靚妹正傳 (1987)    
    童黨 (1988)    
    八旗子弟 (1988)    
    黃河大俠 (1988)    
    中華英雄 (1988)    
    秘境神奇錄 (1989)    
    舞牛 (1990)    
    聯手警探 (1991)    
    武林聖鬥士 (1992)    
    紅玫瑰白玫瑰 (1994)    
    特警急先鋒 (1995)    
  混音 (3 films)
    半邊人 (1983)    
    爵士駕到 (1985)    
    舞牛 (1990)