Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曾景祥
Kinson Tsang King-Cheung  ♂


 
Filmography (1990-2015)
 
  錄音 (68 films)
    俠女傳奇 (1992)    
    G4特工 (1997)    
    玻璃之城 (1998)    
    愈快樂愈墮落 (1998)    
    風雲─雄霸天下 (1998)    
    迷失森林 (1999)    
    星月童話 (1999)    
    紫雨風暴 (1999)    
    特警新人類 (1999)    
    東京攻略 (2000)    
    特警新人類2 (2000)    
    鎗王 (2000)    
    神偷次世代 (2000)    
    我的野蠻同學 (2001)    
    嫁個有錢人 (2002)    
    金雞 (2002)    
    無間道 (2002)    
    赤裸特工 (2002)    
    忘不了 (2003)    
    散打 (2004)    
    救命 (2004)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    精裝追女仔2004 (2004)    
    見習黑玫瑰 (2004)    
    魔幻廚房 (2004)    
    飛鷹 (2004)    
    頭文字D (2005)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005)    
    如果愛 (2005)    
    阿嫂 (2005)    
    怪物 (2005)    
    童夢奇緣 (2005)    
    情義我心知 (2005)    
    精武家庭 (2005)    
    神話 (2005)    
    殺破狼 (2005)    
    韓城攻略 (2005)    
    虫不知 (2005)    
    寶貝計劃 (2006)    
    獨家試愛 (2006)    
    傷城 (2006)    
    黑白道 (2006)    
    明明 (2007)    
    出埃及記 (2007)    
    地獄第19層 (2007)    
    綁架 (2007)    
    神槍手與智多星 (2007)    
    馬己仙峽道 (2007)    
    狼牙 (2008)    
    愛情萬歲 (2008)    
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    花花型警 (2008)    
    葉問 (2008)    
    絕代雙嬌 (2008)    
    畫皮 (2008)    
    一半海水,一半火焰 (2008)    
    親愛的 (2008)    
    奪標 (2008)    
    劍蝶 (2008)    
    十月圍城 (2009)    
    機器俠 (2009)    
    保持愛你 (2009)    
    越光寶盒 (2010)    
    美麗密令 (2010)    
    婚前試愛 (2010)    
    逆戰 (2012)    
    深藍 (2013)    
    五個小孩的校長 (2015)    
  演員 (1 film)
    一個人的武林 (2014)    
  剪接 (1 film)
    心想事成 (2007)    
  配樂 (1 film)
    十二夜 (2000)    
  混音 (115 films)
    一咬OK (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    鼠膽龍威 (1995)    
    天涯海角 (1996)    
    宋家皇朝 (1997)    
    天地雄心 (1997)    
    神偷諜影 (1997)    
    幻影特攻 (1998)    
    玻璃之城 (1998)    
    渾身是膽 (1998)    
    我愛777 (1999)    
    特警新人類 (1999)    
    烈火戰車2極速傳說 (1999)    
    流星語 (1999)    
    中華英雄 (1999)    
    迷失森林 (1999)    
    星月童話 (1999)    
    紫雨風暴 (1999)    
    夏日的麼麼茶 (2000)    
    鎗王 (2000)    
    一見鍾情 (2000)    
    東京攻略 (2000)    
    特警新人類2 (2000)    
    薰衣草 (2000)    
    勝者為王 (2000)    
    願望樹 (2001)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
    九龍冰室 (2001)    
    不死情謎 (2001)    
    少林足球 (2001)    
    拳神 (2001)    
    北京樂與路 (2001)    
    愛君如夢 (2001)    
    一碌蔗 (2002)    
    嫁個有錢人 (2002)    
    異度空間 (2002)    
    金雞 (2002)    
    無間道 (2002)    
    衛斯理之藍血人 (2002)    
    赤裸特工 (2002)    
    五月八月 (2002)    
    行運超人 (2003)    
    咒樂園 (2003)    
    忘不了 (2003)    
    黑白森林 (2003)    
    金雞2 (2003)    
    源來是愛 (2003)    
    尋找周杰倫 (2003)    
    龍的深處:失落的拼圖 (2003)    
    千機變 (2003)    
    無間道II (2003)    
    龍咁威2003 (2003)    
    老鼠愛上貓 (2003)    
    無間道III (2003)    
    三更2 (2004)    
    花好月圓 (2004)    
    飛鷹 (2004)    
    救命 (2004)    
    餃子 (2004)    
    散打 (2004)    
    新警察故事 (2004)    
    魔幻廚房 (2004)    
    童夢奇緣 (2005)    
    雙子 (2005)    
    精武家庭 (2005)    
    後備甜心 (2005)    
    神話 (2005)    
    殺破狼 (2005)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005)    
    韓城攻略 (2005)    
    虫不知 (2005)    
    情義我心知 (2005)    
    三岔口 (2005)    
    b420 (2005)    
    如果愛 (2005)    
    怪物 (2005)    
    頭文字D (2005)    
    情癲大聖 (2005)    
    春田花花同學會 (2006)    
    黑白道 (2006)    
    寶貝計劃 (2006)    
    左麟右李之我愛醫家人 (2006)    
    父子 (2006)    
    傷城 (2006)    
    大丈夫2 (2006)    
    獨家試愛 (2006)    
    終極忍者 (2006)    
    地獄第19層 (2007)    
    門徒 (2007)    
    野·良犬 (2007)    
    出埃及記 (2007)    
    明明 (2007)    
    綁架 (2007)    
    生日快樂 (2007)    
    我的最愛 (2008)    
    花花型警 (2008)    
    新宿事件 (2009)    
    頭七 (2009)    
    殺人犯 (2009)    
    機器俠 (2009)    
    旺角監獄 (2009)    
    夜行俠陳真 (2010)    
    葉問2 (2010)    
    未來警察 (2010)    
    線人 (2010)    
    出水芙蓉 (2010)    
    越光寶盒 (2010)    
    歲月神偷 (2010)    
    人約離婚後 (2011)    
    智取威虎山3D (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    葉問3 (2015)    
    三城記 (2015)    
    捉妖記 (2015)    
    陀地驅魔人 (2015)