Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曾景祥
Kinson Tsang King-Cheung  ♂




 
Filmography (1990-2018)
 
  聲音設計 (199 films)
    俠女傳奇 (1992)    
    G4特工 (1997)    
    神偷諜影 (1997)    
    天地雄心 (1997)    
    安娜瑪德蓮娜 (1998)    
    渾身是膽 (1998)    
    玻璃之城 (1998)    
    幻影特攻 (1998)    
    風雲─雄霸天下 (1998)    
    特警新人類 (1999)    
    星願 (1999)    
    玻璃樽 (1999)    
    烈火戰車2極速傳說 (1999)    
    紫雨風暴 (1999)    
    迷失森林 (1999)    
    陽光警察 (1999)    
    星月童話 (1999)    
    東京攻略 (2000)    
    神偷次世代 (2000)    
    夏日的麼麼茶 (2000)    
    勝者為王 (2000)    
    十二夜 (2000)    
    特警新人類2 (2000)    
    決戰紫禁之巔 (2000)    
    薰衣草 (2000)    
    鎗王 (2000)    
    小親親 (2000)    
    中華賭俠 (2000)    
    一見鍾情 (2000)    
    拳神 (2001)    
    特務迷城 (2001)    
    九龍冰室 (2001)    
    我的野蠻同學 (2001)    
    愛君如夢 (2001)    
    不死情謎 (2001)    
    衛斯理之藍血人 (2002)    
    一碌蔗 (2002)    
    嫁個有錢人 (2002)    
    赤裸特工 (2002)    
    異度空間 (2002)    
    無間道 (2002)    
    賤精先生 (2002)    
    咒樂園 (2003)    
    無間道II (2003)    
    絕種鐵金剛 (2003)    
    千機變 (2003)    
    失憶界女王 (2003)    
    老鼠愛上貓 (2003)    
    龍咁威2003 (2003)    
    無間道III (2003)    
    忘不了 (2003)    
    尋找周杰倫 (2003)    
    源來是愛 (2003)    
    龍的深處:失落的拼圖 (2003)    
    金雞2 (2003)    
    魔幻廚房 (2004)    
    精裝追女仔2004 (2004)    
    餃子 (2004)    
    散打 (2004)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    飛鷹 (2004)    
    見習黑玫瑰 (2004)    
    救命 (2004)    
    新警察故事 (2004)    
    我要做Model (2004)    
    頭文字D (2005)    
    童夢奇緣 (2005)    
    虫不知 (2005)    
    神話 (2005)    
    雙子 (2005)    
    三岔口 (2005)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005)    
    韓城攻略 (2005)    
    b420 (2005)    
    殺破狼 (2005)    
    阿嫂 (2005)    
    如果愛 (2005)    
    情義我心知 (2005)    
    怪物 (2005)    
    情癲大聖 (2005)    
    後備甜心 (2005)    
    精武家庭 (2005)    
    寶貝計劃 (2006)    
    父子 (2006)    
    終極忍者 (2006)    
    大丈夫2 (2006)    
    獨家試愛 (2006)    
    黑白道 (2006)    
    傷城 (2006)    
    綁架 (2007)    
    出埃及記 (2007)    
    馬己仙峽道 (2007)    
    門徒 (2007)    
    心想事成 (2007)    
    地獄第19層 (2007)    
    雙子神偷 (2007)    
    明明 (2007)    
    破事兒 (2007)    
    神槍手與智多星 (2007)    
    花花型警 (2008)    
    畫皮 (2008)    
    狼牙 (2008)    
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    親愛的 (2008)    
    蠍子 (2008)    
    奪標 (2008)    
    絕代雙嬌 (2008)    
    劍蝶 (2008)    
    愛情萬歲 (2008)    
    葉問 (2008)    
    我的最愛 (2008)    
    我老婆係賭聖 (2008)    
    旺角監獄 (2009)    
    保持愛你 (2009)    
    矮仔多情 (2009)    
    頭七 (2009)    
    大內密探零零狗 (2009)    
    新宿事件 (2009)    
    十月圍城 (2009)    
    遊龍戲鳳 (2009)    
    撕票風雲 (2010)    
    越光寶盒 (2010)    
    美麗密令 (2010)    
    夜行俠陳真 (2010)    
    線人 (2010)    
    出水芙蓉 (2010)    
    全城戒備 (2010)    
    未來警察 (2010)    
    婚前試愛 (2010)    
    葉問2 (2010)    
    歲月神偷 (2010)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    無價之寶 (2011)    
    財神客棧 (2011)    
    3D肉蒲團之極樂寶鑑 (2011)    
    人約離婚後 (2011)    
    關雲長 (2011)    
    猛鬼愛情故事 (2011)    
    開心魔法 (2011)    
    神奇俠侶 (2011)    
    不再讓你孤單 (2011)    
    潮性辦公室 (2011)    
    赤裸戰士 (2012)    
    逆戰 (2012)    
    大追捕 (2012)    
    男人如衣服 (2012)    
    天生愛情狂 (2012)    
    十二生肖 (2012)    
    寒戰 (2012)    
    第6誡 (2012)    
    大上海 (2012)    
    爛滾夫鬥爛滾妻 (2013)    
    爆3俏嬌娃 (2013)    
    笑功震武林 (2013)    
    深藍 (2013)    
    百星酒店 (2013)    
    微交少女 (2013)    
    第一次不是你 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    人間蒸發 (2013)    
    風暴 (2013)    
    古惑仔:江湖新秩序 (2013)    
    溝女不離三兄弟 (2013)    
    盜馬記 (2014)    
    六福喜事 (2014)    
    黃飛鴻之英雄有夢 (2014)    
    賭城風雲 (2014)    
    天師鬥殭屍 (2014)    
    智取威虎山3D (2014)    
    一個人的武林 (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    陀地驅魔人 (2015)    
    衝鋒車 (2015)    
    葉問3 (2015)    
    賭城風雲II (2015)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
    三城記 (2015)    
    赤道 (2015)    
    捉妖記 (2015)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    導火新聞線 (2016)    
    寒戰II (2016)    
    惡人谷 (2016)    
    那年夏天你去了哪 (2016)    
    危城 (2016)    
    賭城風雲III (2016)    
    辣警霸王花 (2016)    
    三少爺的劍 (2016)    
    偷天特務 (2016)    
    特工爺爺 (2016)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    功夫瑜伽 (2017)    
    決戰食神 (2017)    
    建軍大業 (2017)    
    鬼網 (2017)    
    喵星人 (2017)    
    西遊伏妖篇 (2017)    
    追龍 (2017)    
    黃金花 (2018)    
  錄音 (2 films)
    愈快樂愈墮落 (1998)    
    一半海水,一半火焰 (2008)    
  演員 (1 film)
    一個人的武林 (2014)    
  混音 (124 films)
    一咬OK (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    鼠膽龍威 (1995)    
    天涯海角 (1996)    
    宋家皇朝 (1997)    
    天地雄心 (1997)    
    神偷諜影 (1997)    
    G4特工 (1997)    
    幻影特攻 (1998)    
    玻璃之城 (1998)    
    紫雨風暴 (1999)    
    中華英雄 (1999)    
    烈火戰車2極速傳說 (1999)    
    迷失森林 (1999)    
    星月童話 (1999)    
    我愛777 (1999)    
    流星語 (1999)    
    玻璃樽 (1999)    
    陽光警察 (1999)    
    特警新人類 (1999)    
    薰衣草 (2000)    
    特警新人類2 (2000)    
    鎗王 (2000)    
    小親親 (2000)    
    勝者為王 (2000)    
    決戰紫禁之巔 (2000)    
    東京攻略 (2000)    
    一見鍾情 (2000)    
    夏日的麼麼茶 (2000)    
    特務迷城 (2001)    
    少林足球 (2001)    
    拳神 (2001)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
    不死情謎 (2001)    
    北京樂與路 (2001)    
    願望樹 (2001)    
    九龍冰室 (2001)    
    愛君如夢 (2001)    
    赤裸特工 (2002)    
    金雞 (2002)    
    無間道 (2002)    
    五月八月 (2002)    
    一碌蔗 (2002)    
    異度空間 (2002)    
    嫁個有錢人 (2002)    
    衛斯理之藍血人 (2002)    
    無間道III (2003)    
    行運超人 (2003)    
    老鼠愛上貓 (2003)    
    龍咁威2003 (2003)    
    金雞2 (2003)    
    千機變 (2003)    
    無間道II (2003)    
    咒樂園 (2003)    
    尋找周杰倫 (2003)    
    忘不了 (2003)    
    龍的深處:失落的拼圖 (2003)    
    源來是愛 (2003)    
    失憶界女王 (2003)    
    黑白森林 (2003)    
    新警察故事 (2004)    
    魔幻廚房 (2004)    
    三更2 (2004)    
    餃子 (2004)    
    散打 (2004)    
    花好月圓 (2004)    
    救命 (2004)    
    飛鷹 (2004)    
    見習黑玫瑰 (2004)    
    精武家庭 (2005)    
    韓城攻略 (2005)    
    如果愛 (2005)    
    殺破狼 (2005)    
    三岔口 (2005)    
    怪物 (2005)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005)    
    情癲大聖 (2005)    
    頭文字D (2005)    
    情義我心知 (2005)    
    神話 (2005)    
    後備甜心 (2005)    
    童夢奇緣 (2005)    
    虫不知 (2005)    
    b420 (2005)    
    雙子 (2005)    
    獨家試愛 (2006)    
    父子 (2006)    
    傷城 (2006)    
    黑白道 (2006)    
    左麟右李之我愛醫家人 (2006)    
    寶貝計劃 (2006)    
    春田花花同學會 (2006)    
    終極忍者 (2006)    
    大丈夫2 (2006)    
    生日快樂 (2007)    
    地獄第19層 (2007)    
    明明 (2007)    
    心想事成 (2007)    
    野·良犬 (2007)    
    綁架 (2007)    
    門徒 (2007)    
    出埃及記 (2007)    
    花花型警 (2008)    
    新宿事件 (2009)    
    旺角監獄 (2009)    
    機器俠 (2009)    
    頭七 (2009)    
    葉問2 (2010)    
    歲月神偷 (2010)    
    未來警察 (2010)    
    線人 (2010)    
    越光寶盒 (2010)    
    大上海 (2012)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    一個人的武林 (2014)    
    智取威虎山3D (2014)    
    捉妖記 (2015)    
    葉問3 (2015)    
    三城記 (2015)    
    建軍大業 (2017)    
    西遊伏妖篇 (2017)    
    追龍 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    功夫瑜伽 (2017)