Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曾景祥
Kinson Tsang King-Cheung  ♂



 
Filmography (1990-2017)
 
  錄音 (67 films)
    俠女傳奇 (1992)    
    G4特工 (1997)    
    愈快樂愈墮落 (1998)    
    玻璃之城 (1998)    
    風雲─雄霸天下 (1998)    
    星月童話 (1999)    
    紫雨風暴 (1999)    
    特警新人類 (1999)    
    迷失森林 (1999)    
    特警新人類2 (2000)    
    東京攻略 (2000)    
    鎗王 (2000)    
    神偷次世代 (2000)    
    我的野蠻同學 (2001)    
    嫁個有錢人 (2002)    
    金雞 (2002)    
    無間道 (2002)    
    赤裸特工 (2002)    
    忘不了 (2003)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    精裝追女仔2004 (2004)    
    見習黑玫瑰 (2004)    
    魔幻廚房 (2004)    
    救命 (2004)    
    飛鷹 (2004)    
    散打 (2004)    
    如果愛 (2005)    
    阿嫂 (2005)    
    怪物 (2005)    
    童夢奇緣 (2005)    
    情義我心知 (2005)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005)    
    精武家庭 (2005)    
    神話 (2005)    
    殺破狼 (2005)    
    韓城攻略 (2005)    
    虫不知 (2005)    
    頭文字D (2005)    
    寶貝計劃 (2006)    
    獨家試愛 (2006)    
    傷城 (2006)    
    神槍手與智多星 (2007)    
    出埃及記 (2007)    
    馬己仙峽道 (2007)    
    地獄第19層 (2007)    
    明明 (2007)    
    綁架 (2007)    
    親愛的 (2008)    
    奪標 (2008)    
    劍蝶 (2008)    
    狼牙 (2008)    
    愛情萬歲 (2008)    
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    花花型警 (2008)    
    葉問 (2008)    
    絕代雙嬌 (2008)    
    畫皮 (2008)    
    一半海水,一半火焰 (2008)    
    保持愛你 (2009)    
    十月圍城 (2009)    
    機器俠 (2009)    
    婚前試愛 (2010)    
    越光寶盒 (2010)    
    美麗密令 (2010)    
    逆戰 (2012)    
    深藍 (2013)    
    五個小孩的校長 (2015)    
  演員 (1 film)
    一個人的武林 (2014)    
  剪接 (1 film)
    心想事成 (2007)    
  配樂 (1 film)
    十二夜 (2000)    
  混音 (122 films)
    一咬OK (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    鼠膽龍威 (1995)    
    天涯海角 (1996)    
    宋家皇朝 (1997)    
    神偷諜影 (1997)    
    天地雄心 (1997)    
    幻影特攻 (1998)    
    玻璃之城 (1998)    
    渾身是膽 (1998)    
    烈火戰車2極速傳說 (1999)    
    流星語 (1999)    
    星月童話 (1999)    
    紫雨風暴 (1999)    
    我愛777 (1999)    
    中華英雄 (1999)    
    特警新人類 (1999)    
    玻璃樽 (1999)    
    迷失森林 (1999)    
    薰衣草 (2000)    
    勝者為王 (2000)    
    東京攻略 (2000)    
    鎗王 (2000)    
    一見鍾情 (2000)    
    特警新人類2 (2000)    
    夏日的麼麼茶 (2000)    
    少林足球 (2001)    
    九龍冰室 (2001)    
    特務迷城 (2001)    
    不死情謎 (2001)    
    拳神 (2001)    
    北京樂與路 (2001)    
    愛君如夢 (2001)    
    願望樹 (2001)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
    赤裸特工 (2002)    
    五月八月 (2002)    
    一碌蔗 (2002)    
    嫁個有錢人 (2002)    
    異度空間 (2002)    
    金雞 (2002)    
    無間道 (2002)    
    衛斯理之藍血人 (2002)    
    咒樂園 (2003)    
    千機變 (2003)    
    金雞2 (2003)    
    無間道II (2003)    
    龍咁威2003 (2003)    
    源來是愛 (2003)    
    無間道III (2003)    
    尋找周杰倫 (2003)    
    龍的深處:失落的拼圖 (2003)    
    行運超人 (2003)    
    忘不了 (2003)    
    黑白森林 (2003)    
    老鼠愛上貓 (2003)    
    飛鷹 (2004)    
    救命 (2004)    
    餃子 (2004)    
    散打 (2004)    
    三更2 (2004)    
    花好月圓 (2004)    
    新警察故事 (2004)    
    魔幻廚房 (2004)    
    後備甜心 (2005)    
    神話 (2005)    
    殺破狼 (2005)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005)    
    韓城攻略 (2005)    
    虫不知 (2005)    
    情義我心知 (2005)    
    三岔口 (2005)    
    如果愛 (2005)    
    怪物 (2005)    
    頭文字D (2005)    
    情癲大聖 (2005)    
    童夢奇緣 (2005)    
    雙子 (2005)    
    b420 (2005)    
    精武家庭 (2005)    
    寶貝計劃 (2006)    
    父子 (2006)    
    傷城 (2006)    
    大丈夫2 (2006)    
    獨家試愛 (2006)    
    左麟右李之我愛醫家人 (2006)    
    終極忍者 (2006)    
    春田花花同學會 (2006)    
    黑白道 (2006)    
    門徒 (2007)    
    地獄第19層 (2007)    
    明明 (2007)    
    野·良犬 (2007)    
    綁架 (2007)    
    生日快樂 (2007)    
    出埃及記 (2007)    
    花花型警 (2008)    
    我的最愛 (2008)    
    新宿事件 (2009)    
    頭七 (2009)    
    殺人犯 (2009)    
    機器俠 (2009)    
    旺角監獄 (2009)    
    越光寶盒 (2010)    
    歲月神偷 (2010)    
    夜行俠陳真 (2010)    
    葉問2 (2010)    
    未來警察 (2010)    
    線人 (2010)    
    出水芙蓉 (2010)    
    人約離婚後 (2011)    
    智取威虎山3D (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    葉問3 (2015)    
    三城記 (2015)    
    捉妖記 (2015)    
    陀地驅魔人 (2015)    
    導火新聞線 (2016)    
    功夫瑜伽 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    喵星人 (2017)    
    追龍 (2017)