Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
傳真製作有限公司
Media Business Services Ltd.
Aliases:  MBS Business Services


 
Filmography (1992-2019)
 
  攝影 (1 film)
    特技情緣 (1992)    
  錄音 (69 films)
    再世驚魂 (1992)    
    特技情緣 (1992)    
    愛不完 (1992)    
    與鴨共舞 (1992)    
    撞板風流 (1994)    
    鼠膽龍威 (1995)    
    食神 (1996)    
    麻麻帆帆 (1996)    
    色情男女 (1996)    
    洪興仔之江湖大風暴 (1996)    
    愛您愛到殺死你 (1997)    
    老鼠龍之猛龍過港 (1997)    
    天地雄心 (1997)    
    初戀無限Touch! (1997)    
    G4特工 (1997)    
    神偷諜影 (1997)    
    九星報喜 (1998)    
    強姦3OL誘惑 (1998)    
    中華英雄 (1999)    
    星願 (1999)    
    烈火戰車2極速傳說 (1999)    
    我愛777 (1999)    
    勝者為王 (2000)    
    阿虎 (2000)    
    幽谷約會 (2000)    
    笨小孩 (2000)    
    小親親 (2000)    
    十二夜 (2000)    
    黑金之王 (2000)    
    拳神 (2001)    
    無間道 (2002)    
    豬扒大聯盟 (2002)    
    無間道III (2003)    
    千機變 (2003)    
    龍的深處:失落的拼圖 (2003)    
    無間道II (2003)    
    忘不了 (2003)    
    誓不低頭 (2004)    
    30分鐘戀愛 (2004)    
    新警察故事 (2004)    
    三岔口 (2005)    
    神話 (2005)    
    黑白戰場 (2005)    
    黑白道 (2006)    
    黑拳 (2006)    
    寶貝計劃 (2006)    
    提防老千 (2006)    
    妻骨未寒 (2006)    
    人在江湖 (2007)    
    神槍手與智多星 (2007)    
    美女食神 (2007)    
    十分愛 (2007)    
    性工作者十日談 (2007)    
    危險人物 (2007)    
    校墓處 (2007)    
    七擒七縱七色狼 (2007)    
    野·良犬 (2007)    
    雀聖3自摸三百番 (2007)    
    地獄第19層 (2007)    
    綁架 (2007)    
    金瓶梅 (2008)    
    花花型警 (2008)    
    愛情萬歲 (2008)    
    我老婆係賭聖 (2008)    
    死神傻了 (2009)    
    金瓶梅Ⅱ愛的奴隸 (2009)    
    保持愛你 (2009)    
    逆戰 (2012)    
    Atm提款機 (2015)    
  配樂 (2 films)
    再世驚魂 (1992)    
    特技情緣 (1992)    
  剪接 (9 films)
    特技情緣 (1992)    
    再世驚魂 (1992)    
    黑白道 (2006)    
    神槍手與智多星 (2007)    
    美女食神 (2007)    
    愛情萬歲 (2008)    
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    金瓶梅 (2008)    
    金瓶梅Ⅱ愛的奴隸 (2009)    
  燈光 (2 films)
    再世驚魂 (1992)    
    特技情緣 (1992)    
  混音 (46 films)
    特技情緣 (1992)    
    與鴨共舞 (1992)    
    再世驚魂 (1992)    
    飛女正傳 (1992)    
    洪興仔之江湖大風暴 (1996)    
    金枝玉葉2 (1996)    
    甜蜜蜜 (1996)    
    天若有情III烽火佳人 (1996)    
    最後判決 (1997)    
    完全結婚手冊 (1997)    
    愛您愛到殺死你 (1997)    
    真愛 (2000)    
    甜美生活 (2000)    
    特務迷城 (2001)    
    賤精先生 (2002)    
    新警察故事 (2004)    
    散打 (2004)    
    三更2 (2004)    
    神話 (2005)    
    追蹤眼前人 (2005)    
    黑白戰場 (2005)    
    精武家庭 (2005)    
    寶貝計劃 (2006)    
    十分愛 (2007)    
    葉問 (2008)    
    阿飛 (2008)    
    葉問2 (2010)    
    美麗密令 (2010)    
    百星酒店 (2013)    
    六福喜事 (2014)    
    賭城風雲 (2014)    
    男人唔可以窮 (2014)    
    賭城風雲II (2015)    
    陀地驅魔人 (2015)    
    辣警霸王花 (2016)    
    偷天特務 (2016)    
    導火新聞線 (2016)    
    特工爺爺 (2016)    
    功夫瑜伽 (2017)    
    追龍 (2017)    
    喵星人 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    女士復仇 (2017)    
    黃金兄弟 (2018)    
    大師兄 (2018)    
    武林怪獸 (2019)