Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
傳真製作有限公司
Media Business Services Ltd.
Aliases:  MBS Business Services
 
Filmography (1992-2015)
 
  攝影 (1 film)
    特技情緣 (1992)    
  錄音 (68 films)
    特技情緣 (1992)    
    愛不完 (1992)    
    與鴨共舞 (1992)    
    再世驚魂 (1992)    
    撞板風流 (1994)    
    鼠膽龍威 (1995)    
    洪興仔之江湖大風暴 (1996)    
    食神 (1996)    
    麻麻帆帆 (1996)    
    色情男女 (1996)    
    老鼠龍之猛龍過港 (1997)    
    天地雄心 (1997)    
    初戀無限Touch! (1997)    
    G4特工 (1997)    
    神偷諜影 (1997)    
    愛您愛到殺死你 (1997)    
    九星報喜 (1998)    
    強姦3OL誘惑 (1998)    
    烈火戰車2極速傳說 (1999)    
    我愛777 (1999)    
    中華英雄 (1999)    
    星願 (1999)    
    小親親 (2000)    
    十二夜 (2000)    
    黑金之王 (2000)    
    勝者為王 (2000)    
    阿虎 (2000)    
    幽谷約會 (2000)    
    笨小孩 (2000)    
    拳神 (2001)    
    無間道 (2002)    
    豬扒大聯盟 (2002)    
    忘不了 (2003)    
    無間道III (2003)    
    千機變 (2003)    
    龍的深處:失落的拼圖 (2003)    
    無間道II (2003)    
    新警察故事 (2004)    
    誓不低頭 (2004)    
    30分鐘戀愛 (2004)    
    黑白戰場 (2005)    
    三岔口 (2005)    
    神話 (2005)    
    寶貝計劃 (2006)    
    提防老千 (2006)    
    妻骨未寒 (2006)    
    黑白道 (2006)    
    黑拳 (2006)    
    野·良犬 (2007)    
    地獄第19層 (2007)    
    綁架 (2007)    
    人在江湖 (2007)    
    神槍手與智多星 (2007)    
    美女食神 (2007)    
    十分愛 (2007)    
    性工作者十日談 (2007)    
    危險人物 (2007)    
    校墓處 (2007)    
    七擒七縱七色狼 (2007)    
    花花型警 (2008)    
    愛情萬歲 (2008)    
    我老婆係賭聖 (2008)    
    金瓶梅 (2008)    
    保持愛你 (2009)    
    死神傻了 (2009)    
    金瓶梅Ⅱ愛的奴隸 (2009)    
    逆戰 (2012)    
    Atm提款機 (2015)    
  配樂 (2 films)
    特技情緣 (1992)    
    再世驚魂 (1992)    
  剪接 (9 films)
    再世驚魂 (1992)    
    特技情緣 (1992)    
    黑白道 (2006)    
    美女食神 (2007)    
    神槍手與智多星 (2007)    
    金瓶梅 (2008)    
    愛情萬歲 (2008)    
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    金瓶梅Ⅱ愛的奴隸 (2009)    
  燈光 (2 films)
    再世驚魂 (1992)    
    特技情緣 (1992)    
  混音 (21 films)
    再世驚魂 (1992)    
    飛女正傳 (1992)    
    特技情緣 (1992)    
    與鴨共舞 (1992)    
    甜蜜蜜 (1996)    
    天若有情III烽火佳人 (1996)    
    洪興仔之江湖大風暴 (1996)    
    金枝玉葉2 (1996)    
    完全結婚手冊 (1997)    
    愛您愛到殺死你 (1997)    
    最後判決 (1997)    
    真愛 (2000)    
    甜美生活 (2000)    
    賤精先生 (2002)    
    三更2 (2004)    
    散打 (2004)    
    追蹤眼前人 (2005)    
    黑白戰場 (2005)    
    寶貝計劃 (2006)    
    十分愛 (2007)    
    阿飛 (2008)