Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
Media Sound Studio
Media Sound Studio
 
Filmography (1990-1995)
 
  聲音後期製作室 (32 films)
    BB 30 (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    衝擊天子門生 (1991)    
    老表,你好野! (1991)    
    契媽唔易做 (1991)    
    神探馬如龍 (1991)    
    拳王 (1991)    
    黑貓 (1991)    
    黑雪 (1991)    
    地下兵工廠 (1991)    
    海狼 (1991)    
    富貴吉祥 (1991)    
    力王 (1992)    
    霸道縱構 (1992)    
    衛斯理之老貓 (1992)    
    丐世英雄 (1992)    
    盲女72小時 (1993)    
    愛在黑社會的日子 (1993)    
    搶錢夫妻 (1993)    
    火種 (1993)    
    的士判官 (1993)    
    一代梟雄之三支旗 (1993)    
    新不了情 (1993)    
    大迷信1993 (1993)    
    西楚霸王 (1994)    
    正乞兒!! (1994)    
    我愛法拉利 (1994)    
    重案實錄O記 (1994)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994)    
    青春火花 (1994)    
    等著你回來 (1994)    
    賊王 (1995)