Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
Media Sound Studio
Media Sound Studio
 
Filmography (1990-1995)
 
  錄音 (21 films)
    BB 30 (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    黑雪 (1991)    
    海狼 (1991)    
    衝擊天子門生 (1991)    
    富貴吉祥 (1991)    
    拳王 (1991)    
    契媽唔易做 (1991)    
    地下兵工廠 (1991)    
    一代梟雄之三支旗 (1993)    
    的士判官 (1993)    
    火種 (1993)    
    愛在黑社會的日子 (1993)    
    盲女72小時 (1993)    
    大迷信1993 (1993)    
    我愛法拉利 (1994)    
    重案實錄O記 (1994)    
    等著你回來 (1994)    
    西楚霸王 (1994)    
    正乞兒!! (1994)    
    賊王 (1995)    
  混音 (21 films)
    BB 30 (1990)    
    契媽唔易做 (1991)    
    富貴吉祥 (1991)    
    黑貓 (1991)    
    地下兵工廠 (1991)    
    老表,你好野! (1991)    
    神探馬如龍 (1991)    
    拳王 (1991)    
    海狼 (1991)    
    黑雪 (1991)    
    力王 (1992)    
    霸道縱構 (1992)    
    丐世英雄 (1992)    
    衛斯理之老貓 (1992)    
    搶錢夫妻 (1993)    
    盲女72小時 (1993)    
    新不了情 (1993)    
    火種 (1993)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994)    
    青春火花 (1994)    
    西楚霸王 (1994)