Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張華(2)
Chang Hua
 
Filmography (1949-1991)
 
  特別視效 (1 film)
    七劍屠龍 (1970)    
  錄音 (253 films)
    春殘燕未歸 (1951)    
    歌唱十二釵 (1952)    
    富貴花 (1953)    
    錯燒龍鳳燭 (1954)    
    蝴蝶夫人 (1954)    
    人結人緣 (1954)    
    櫻都艷跡 (1955)    
    大團圓 (1956)    
    葡萄仙子 (1956)    
    桃花江 (1956)    
    小白菜情困楊乃武 (1956)    
    蝴蝶夫人 (1956)    
    臥薪嘗膽 (1956)    
    湘西趕屍記 (1957)    
    一樓風雪夜歸人 (1957)    
    特別快車 (1957)    
    春潮 (1960)    
    摩登新娘 (1960)    
    掃窗會 (1961)    
    戇姑爺 (1961)    
    桃花扇 (1961)    
    孤兒救祖 (1961)    
    福祿雙星 (1962)    
    都市兩女性 (1963)    
    紅鬃烈馬 (1963)    
    流浪三兄妹 (1963)    
    南北兩家親 (1964)    
    火燒碧雲宮 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    紫釵記 (1965)    
    真假金牡丹 (1965)    
    共傘奇緣 (1965)    
    追兇記 (1965)    
    影迷公主 (1966)    
    真假金蝴蝶 (1966)    
    殘花淚 (1966)    
    小康之家 (1966)    
    英雄本色 (1967)    
    龍門客棧 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    薛丁山(下集) (1967)    
    紫丁香 (1968)    
    忘不了妳 (1968)    
    窗 (1968)    
    掌門人 (1968)    
    血戰八大盜 (1968)    
    紅鸞星動 (1968)    
    橫衝直撞入情關 (1968)    
    獨腳龍 (1968)    
    謎一樣的愛情 (1968)    
    七彩紅男綠女 (1969)    
    相思甜如蜜 (1969)    
    香噴噴小姐 (1969)    
    女飛俠 (1969)    
    幪面女俠 (1969)    
    飛賊白菊花 (1969)    
    鐵娘子 (1969)    
    響尾追魂鞭 (1969)    
    劍王之王 (1969)    
    紫金鏢 (1969)    
    龍城十日 (1969)    
    名劍天驕 (1969)    
    天龍堡 (1969)    
    聽音劍 (1969)    
    十三妹 (1969)    
    丹心令 (1969)    
    神劍游龍 (1970)    
    龍虎風雲 (1970)    
    神狐鬼俠 (1970)    
    雪嶺劍女 (1970)    
    百萬新娘 (1970)    
    大遊俠 (1970)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    鬼見愁 (1970)    
    總有一天捉到你 (1970)    
    嫁衣 (1970)    
    拼命娘子 (1971)    
    飛俠神刀 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    百忍道場 (1971)    
    龍形八劍 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    追命槍 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    退票新娘 (1971)    
    鬼見愁決鬥獨臂刀王 (1971)    
    劍女幽魂 (1971)    
    真假太太 (1971)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    黑白雙俠 (1971)    
    飛龍奪寶 (1971)    
    萬里雄風 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    老爺酒店 (1971)    
    說謊的丈夫 (1971)    
    仙妻 (1971)    
    冷面殺手 (1971)    
    騙術奇譚 (1971)    
    雷劍水上飛 (1972)    
    獅吼 (1972)    
    奪命拳王 (1972)    
    鬼新娘 (1972)    
    女拳師 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    色字頭上一把刀 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    洞房奇譚 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    義氣傳義氣 (1972)    
    幾時再回頭 (1972)    
    惡報 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    黑巷 (1972)    
    鐵三角 (1972)    
    發達之人 (1972)    
    火戀 (1972)    
    辣手強徒 (1972)    
    奇男子 (1973)    
    心有千千結 (1973)    
    奪命客 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    少林高徒 (1973)    
    中國針灸 (1973)    
    中國鈇人 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    女警察 (1973)    
    怒火 (1973)    
    老虎燕星 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    鬼面人 (1973)    
    雲飛何處 (1973)    
    香港式的偷情 (1973)    
    十段高手 (1973)    
    強龍惡寇 (1973)    
    黃金賭客 (1973)    
    大追蹤 (1974)    
    血性男兒 (1974)    
    天天報喜 (1974)    
    鐵牛伏虎 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    陰陽界 (1974)    
    女魔 (1974)    
    水為財 (1974)    
    太平山下 (1974)    
    空中少爺 (1974)    
    香港屋簷下 (1974)    
    星星星 (1974)    
    死囚 (1974)    
    蠱惑女光棍才 (1975)    
    賭人頭 (1975)    
    小白龍 (1975)    
    狼吻 (1975)    
    濟公活佛 (1975)    
    吾土吾民 (1975)    
    神拳飛龍 (1975)    
    小山東到香港 (1975)    
    遊戲人間三百年 (1975)    
    無奇不有 (1975)    
    蠱惑佬尋春 (1975)    
    大家樂 (1975)    
    封神榜 (1975)    
    池女 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    大太監 (1976)    
    風流小子 (1976)    
    少林木人巷 (1976)    
    大毒后 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    海韻 (1976)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    滾女搵老襯 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    黑帶空手道 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    入冊 (1977)    
    香港艾曼妞 (1977)    
    飛虎相爭 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    大腳娘子 (1977)    
    邪牌愛差人 (1977)    
    人虎戀 (1977)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    佛山贊先生 (1978)    
    五大弟子 (1978)    
    臉譜 (1978)    
    猴拳大決鬥 (1978)    
    拳精 (1978)    
    醉貓師傅 (1978)    
    O女 (1978)    
    龍威山莊 (1978)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    殺出重圍 (1978)    
    碧海情天 (1978)    
    飛渡捲雲山 (1978)    
    出閘虎 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    天才功夫 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    踢館 (1979)    
    龍形虎步千里追 (1979)    
    雙馬連環 (1979)    
    龍拳 (1979)    
    師父出馬 (1979)    
    巡捕房 (1980)    
    邪鬥串 (1980)    
    江湖檔案 (1980)    
    有料到 (1980)    
    空手入白刃 (1980)    
    佛掌羅漢拳 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    潮洲笑漢 (1980)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    扮野小子 (1980)    
    六合八法 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    懲罰 (1980)    
    怨婦、淫娃、瘋殺手 (1980)    
    雍正與年羹堯 (1980)    
    孖寶闖八關 (1980)    
    舞廳 (1981)    
    二等良民 (1981)    
    叻女正傳 (1981)    
    煲車 (1981)    
    執法者 (1981)    
    阿燦出千 (1981)    
    薄荷咖啡 (1982)    
    追女卅六房 (1982)    
    拖手仔 (1982)    
    蜈蚣咒 (1982)    
    賊性 (1982)    
    鯊魚燒賣 (1982)    
    摩登衙門 (1983)    
    紅鬼仔 (1983)    
    空心大少爺 (1983)    
    公僕 (1984)    
    伊人再見 (1984)    
    吉人天相 (1985)    
    龍鳳智多星 (1985)    
    開心鬼精靈 (1986)    
    無牙殭屍 (1987)    
    魔高一丈 (1987)    
    色降 (1991)    
  場記 (2 films)
    卓文君夜訪相如 (1949)    
    桃花女鬥法 (1949)    
  燈光 (1 film)
    苔痕 (1967)    
  混音 (3 films)
    獨霸天下 (1971)    
    生龍活虎小英雄 (1975)    
    手指拗出 (1981)    
  配樂 (11 films)
    一屍五命案 (1963)    
    親上加親 (1966)    
    武林三鳳(上集) (1968)    
    武林三鳳(大結局) (1968)    
    媽媽要我嫁 (1969)    
    聽音劍 (1969)    
    香噴噴小姐 (1969)    
    歡樂人生 (1970)    
    香港艾曼妞 (1977)    
    豬仔血淚 (1979)    
    怒火風雲 (1982)    
  道具 (1 film)
    販賣人口 (1974)    
  編劇 (1 film)
    木棉袈裟 (1985)