Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊偉強
Yeung Wai-Keung (1)
 
Filmography (1987-2020)
 
  聲音設計 (1 film)
    河東獅吼 (2019)    
  對白剪輯 (64 films)
    爛滾夫鬥爛滾妻 (2013)    
    溝女不離三兄弟 (2013)    
    風暴 (2013)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    第一次不是你 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    深藍 (2013)    
    盜馬記 (2014)    
    黑色喜劇 (2014)    
    唐伯虎衝上雲霄 (2014)    
    奇緣灰姑娘 (2014)    
    六福喜事 (2014)    
    賭城風雲 (2014)    
    豪情2 (2014)    
    一個人的武林 (2014)    
    Delete愛人 (2014)    
    販賣·愛 (2014)    
    恐怖在線 (2014)    
    男人唔可以窮 (2014)    
    黃飛鴻之英雄有夢 (2014)    
    捉妖記 (2015)    
    燈塔下的戀人 (2015)    
    三城記 (2015)    
    Atm提款機 (2015)    
    葉問3 (2015)    
    王家欣 (2015)    
    賭城風雲II (2015)    
    有客到 (2015)    
    赤道 (2015)    
    啥酒神 (2015)    
    賭城風雲III (2016)    
    特工爺爺 (2016)    
    江湖悲劇 (2016)    
    寒戰II (2016)    
    危城 (2016)    
    導火新聞線 (2016)    
    綁架丁丁當 (2016)    
    惡人谷 (2016)    
    鴨王2 (2016)    
    那年夏天你去了哪 (2016)    
    三少爺的劍 (2016)    
    黑白迷宮 (2017)    
    鬼網 (2017)    
    建軍大業 (2017)    
    追龍 (2017)    
    西遊伏妖篇 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    私人會所 (2017)    
    功夫瑜伽 (2017)    
    大師兄 (2018)    
    捉妖記2 (2018)    
    黃金花 (2018)    
    臥底巨星 (2018)    
    冰封俠時空行者 (2018)    
    黃金兄弟 (2018)    
    大樂師.為愛配樂 (2018)    
    失蹤 (2019)    
    追龍II: 賊王 (2019)    
    武林怪獸 (2019)    
    新喜劇之王 (2019)    
    沉默的證人 (2019)    
    葉問4 (2019)    
    肥龍過江 (2020)    
    乜代宗師 (2020)    
  錄音 (14 films)
    靈幻先生 (1987)    
    群龍奪寶 (1988)    
    鬼猛腳 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    畫中仙 (1988)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    省港雙龍 (1989)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    師姐大晒 (1989)    
    再見王老五 (1989)    
    大鬧廣昌隆 (1993)    
    黑社會.com (2000)    
    逆天者 (2001)    
  對白混音 (28 films)
    一個人的武林 (2014)    
    黃飛鴻之英雄有夢 (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    智取威虎山3D (2014)    
    奇緣灰姑娘 (2014)    
    衝鋒車 (2015)    
    王家欣 (2015)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
    Atm提款機 (2015)    
    捉妖記 (2015)    
    危城 (2016)    
    導火新聞線 (2016)    
    鴨王2 (2016)    
    辣警霸王花 (2016)    
    江湖悲劇 (2016)    
    三少爺的劍 (2016)    
    特工爺爺 (2016)    
    寒戰II (2016)    
    偷天特務 (2016)    
    功夫瑜伽 (2017)    
    鬼網 (2017)    
    西遊伏妖篇 (2017)    
    臥底巨星 (2018)    
    大樂師.為愛配樂 (2018)    
    捉妖記2 (2018)    
    最佳男友進化論 (2019)    
    武林怪獸 (2019)    
    乜代宗師 (2020)    
  對白錄音 (64 films)
    微交少女 (2013)    
    重口味 (2013)    
    爛滾夫鬥爛滾妻 (2013)    
    溝女不離三兄弟 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    風暴 (2013)    
    點對點 (2014)    
    豪情2 (2014)    
    一個人的武林 (2014)    
    恐怖在線 (2014)    
    黃飛鴻之英雄有夢 (2014)    
    盜馬記 (2014)    
    唐伯虎衝上雲霄 (2014)    
    奇緣灰姑娘 (2014)    
    六福喜事 (2014)    
    賭城風雲 (2014)    
    天師鬥殭屍 (2014)    
    衝鋒車 (2015)    
    捉妖記 (2015)    
    葉問3 (2015)    
    王家欣 (2015)    
    賭城風雲II (2015)    
    鴨王 (2015)    
    有客到 (2015)    
    啥酒神 (2015)    
    鴨王2 (2016)    
    賭城風雲III (2016)    
    那年夏天你去了哪 (2016)    
    三少爺的劍 (2016)    
    iGirl 夢情人 (2016)    
    偷天特務 (2016)    
    寶貝當家 (2016)    
    特工爺爺 (2016)    
    江湖悲劇 (2016)    
    寒戰II (2016)    
    沖天火 (2016)    
    危城 (2016)    
    導火新聞線 (2016)    
    鬼網 (2017)    
    私人會所 (2017)    
    功夫瑜伽 (2017)    
    黑白迷宮 (2017)    
    女士復仇 (2017)    
    追龍 (2017)    
    西遊伏妖篇 (2017)    
    俠盜聯盟 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    冰封俠時空行者 (2018)    
    黃金兄弟 (2018)    
    大樂師.為愛配樂 (2018)    
    西遊記之女兒國 (2018)    
    大師兄 (2018)    
    捉妖記2 (2018)    
    非分熟女 (2019)    
    你咪理,我愛你! (2019)    
    武林怪獸 (2019)    
    新喜劇之王 (2019)    
    玩轉全家福 (2019)    
    葉問4 (2019)    
    最佳男友進化論 (2019)    
    臥虎潛龍 (2019)    
    追龍II: 賊王 (2019)    
    肥龍過江 (2020)    
  混音 (5 films)
    省港雙龍 (1989)    
    七條命 (2000)    
    2004新紮師兄 (2004)    
    魔術男 (2007)    
    河東獅吼 (2019)