Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周少龍(2)
Chow Shao-Lung
Aliases:  周小龍
 
Filmography (1972-1999)
 
  監製 (1 film)
    橫衝直撞小福星 (1975)    
  錄音 (212 films)
    擂台 (1972)    
    龍兄虎弟 (1972)    
    猛龍過江 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    冷面虎 (1973)    
    海員七號 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    怪客 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    黑夜怪客 (1973)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    龍虎金剛 (1973)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    黃面老虎 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    七省拳王 (1974)    
    小英雄大鬧唐人街 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    黃飛鴻少林拳 (1974)    
    艷窟神探 (1975)    
    直搗黃龍 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    女子跆拳群英會 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    心魔 (1975)    
    天才與白痴 (1975)    
    溫拿與教授 (1976)    
    半斤八兩 (1976)    
    阿茂正傳 (1976)    
    北少林 (1976)    
    鱷潭群英會 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    帝女花 (1976)    
    少林門 (1976)    
    秋霞 (1976)    
    第二道彩虹 (1977)    
    永恆的愛 (1977)    
    破戒 (1977)    
    四二六 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    鬼馬姑爺仔 (1977)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)    
    賣身契 (1978)    
    Hello! 夜歸人 (1978)    
    死亡遊戲 (1978)    
    浪子一招 (1978)    
    追趕跑跳碰 (1978)    
    大煞星與小妹頭 (1978)    
    太極氣功 (1978)    
    贊先生與找錢華 (1978)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
    林世榮 (1979)    
    慌失失 (1979)    
    山中傳奇 (1979)    
    亡命嬌娃 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    五爪十八翻 (1979)    
    六三三 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    風塵 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    通天老虎 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    鬼打鬼 (1980)    
    錢作怪 (1980)    
    夜車 (1980)    
    名劍 (1980)    
    壞小子 (1980)    
    公子嬌 (1981)    
    龍咁威 (1981)    
    凶蠍 (1981)    
    敗家仔 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    粉骷髏 (1981)    
    老鼠街 (1981)    
    大毛見小毛 (1981)    
    摩登保鑣 (1981)    
    八彩林亞珍 (1982)    
    奇門遁甲 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    巡城馬 (1982)    
    摩登天師 (1982)    
    賓妹 (1982)    
    追鬼七雄 (1983)    
    波牛 (1983)    
    狂情 (1983)    
    新蜀山劍俠 (1983)    
    盟 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    害時出世 (1983)    
    生死決 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    風水二十年 (1983)    
    等待黎明 (1984)    
    無名火 (1984)    
    快餐車 (1984)    
    鐵板燒 (1984)    
    人嚇鬼 (1984)    
    先生貴姓 (1984)    
    省港旗兵 (1984)    
    雙龍出海 (1984)    
    夾心沙展 (1984)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    開心三響砲 (1985)    
    殭屍先生 (1985)    
    歡場 (1985)    
    威龍猛探 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    花仔多情 (1985)    
    時來運轉 (1985)    
    警察故事 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    青春怒潮 (1986)    
    最佳福星 (1986)    
    兩公婆八條心 (1986)    
    奇緣 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    英雄無淚 (1986)    
    我的愛神 (1986)    
    歡樂叮噹 (1986)    
    海上花 (1986)    
    扭計雜牌軍 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    殭屍家族 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    鬼馬朱唇 (1986)    
    再見媽咪 (1986)    
    東方禿鷹 (1987)    
    全力反彈 (1987)    
    標錯參 (1987)    
    一屋兩妻 (1987)    
    英雄好漢 (1987)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    1哥 (1987)    
    表哥到 (1987)    
    最後一戰 (1987)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    靈幻先生 (1987)    
    肝膽相照 (1987)    
    江湖情 (1987)    
    良宵花弄月 (1987)    
    A計劃續集 (1987)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    畫中仙 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    警察故事續集 (1988)    
    中國最後一個太監 (1988)    
    愛情謎語 (1988)    
    鬼猛腳 (1988)    
    霸王花 (1988)    
    胭脂扣 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    血玫瑰 (1988)    
    一妻兩夫 (1988)    
    三對鴛鴦一張床 (1988)    
    過埠新娘 (1988)    
    群龍奪寶 (1988)    
    一眉道人 (1989)    
    四千金 (1989)    
    富貴開心鬼 (1989)    
    求愛夜驚魂 (1989)    
    我愛唐人街 (1989)    
    最佳男朋友 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    師姐大晒 (1989)    
    孔雀王子 (1989)    
    瀟酒先生 (1989)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    再見王老五 (1989)    
    奇蹟 (1989)    
    阿修羅 (1990)    
    西環的故事 (1990)    
    舞台姊妹 (1990)    
    殭屍醫生 (1990)    
    聊齋艷譚 (1990)    
    何日君再來 (1991)    
    著牛仔褲的鍾馗 (1991)    
    聊齋艷譚續集五通神 (1991)    
    不文小丈夫之銀座嬉春 (1991)    
    火爆浪子 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    聊齋三集之燈草和商 (1992)    
    黃飛鴻'92之龍行天下 (1992)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992)    
    五個寂寞的心 (1992)    
    衛斯理之老貓 (1992)    
    力王 (1992)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    蠍子之滅殺行動 (1993)    
    方世玉 (1993)    
    獄鳳2 (1993)    
    城市獵人 (1993)    
    黃飛鴻之四王者之風 (1993)    
    大鬧廣昌隆 (1993)    
    獄鳳 (1993)    
    重案組 (1993)    
    梁祝 (1994)    
    赤足驚魂 (1997)    
    一代梟雄-曹操 (1999)    
  配樂 (1 film)
    飛彈大決戰 (1982)    
  混音 (10 films)
    直搗黃龍 (1975)    
    平安夜 (1985)    
    瀟酒先生 (1989)    
    富貴開心鬼 (1989)    
    五個寂寞的心 (1992)    
    城市獵人 (1993)    
    黃飛鴻之四王者之風 (1993)    
    重案組 (1993)    
    梁祝 (1994)    
    不扣鈕的女孩 (1994)