Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
邵氏錄音室
Shaw Bros. Recording Studio
Aliases:  邵氏配音室,  邵氏製片廠錄音室
 
Filmography (1985-1989)
 
  錄音 (39 films)
    聖誕奇遇結良緣 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    雙龍吐珠 (1986)    
    奪寶計上計 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    龍在江湖 (1986)    
    聽不到的說話 (1986)    
    八喜臨門 (1986)    
    最愛 (1986)    
    癲佬正傳 (1986)    
    痴心的我 (1986)    
    戀愛季節 (1986)    
    中華戰士 (1987)    
    歡樂5人組 (1987)    
    富貴逼人 (1987)    
    鬼馬校園 (1987)    
    最後勝利 (1987)    
    通天大盜 (1987)    
    金燕子 (1987)    
    人民英雄 (1987)    
    神奇兩女俠 (1987)    
    你OK,我OK! (1987)    
    英雄好漢 (1987)    
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987)    
    義本無言 (1987)    
    血夜天使 (1988)    
    褲甲天下 (1988)    
    情義心 (1988)    
    七小福 (1988)    
    繼續跳舞 (1988)    
    特警屠龍 (1988)    
    今夜星光燦爛 (1988)    
    富貴再逼人 (1988)    
    月亮 星星 太陽 (1988)    
    雙肥臨門 (1988)    
    法中情 (1988)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
    發達先生 (1989)