Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李信
Lee Shin
 
Filmography (1974-2000)
 
  監製 (11 films)
    十八玉羅漢 (1978)    
    春之晨 (1979)    
    戒賭 (1981)    
    西門町小子 (1981)    
    黑幫戰將 (1992)    
    '93街頭霸王 (1993)    
    邊城皇帝 (1995)    
    街頭殺手 (1996)    
    衝破死亡遊戲 (1997)    
    日本版 (1999)    
    生日夜驚魂 (2000)    
  製片 (11 films)
    廣東好漢 (1974)    
    狐神 (1975)    
    南俠展昭 (1975)    
    火燒少林寺 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    武林客棧 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    成功嶺上 (1979)    
    祝老三笑譚 (1979)    
  策劃 (2 films)
    火龍任務A級計劃 (1983)    
    雌虎威龍 (1997)    
  執行監製 (3 films)
    情不容義 (2000)    
    臥底 (2000)    
    Call in 紅唇劫 (2000)