Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
屠光啟
Tu Kuang-Chi  ♂
Aliases:  庚金,  屠光

 
Filmography (1939-1975)
 
  監製 (1 film)
    死亡線上 (1956)    
  製片 (3 films)
    慾魔 (1952)    
    亂世恩仇 (1952)    
    鴛鴦劫 (1953)    
  導演 (75 films)
    梅花落 上集 (1942)    
    燕迎春 (1943)    
    梅孃曲 (1943)    
    奮鬥 (1945)    
    天字第一號 (1946)    
    黑夜到天明 (1947)    
    神出鬼沒 (1947)    
    芳魂歸來 (1948)    
    十三號女盜 (1949)    
    女賊 (1949)    
    出海雲霞 (1950)    
    結婚24小時 (1950)    
    摩登女性 (1951)    
    摩登太太 (1951)    
    天翻地覆 (1952)    
    孽緣 (1952)    
    王魁與桂英 (1952)    
    近水樓台 (1952)    
    月兒彎彎照九州 (1952)    
    亂世恩仇 (1952)    
    滿園春色 (1952)    
    虎落平陽 (1952)    
    歌女紅菱艷 (1953)    
    閨房樂 (1953)    
    怨女情癡 (1953)    
    小鳳仙 (1953)    
    新西廂記 (1953)    
    孽海情天 (1953)    
    鴛鴦劫 (1953)    
    秋瑾 (1953)    
    草莽恩仇 (1954)    
    碧血黃花 (1954)    
    風蕭蕭 (1954)    
    玫瑰玫瑰我愛你 (1954)    
    戀愛與義務 (1955)    
    女海盜寶藏 (1956)    
    斷腸風月 (1956)    
    死亡線上 (1956)    
    鬼戀 (1956)    
    你是我的靈魂 (1957)    
    半下流社會 (1957)    
    萬里長城 (1957)    
    鳳求凰 (1958)    
    霧夜歸魂 (1958)    
    異國情鴛 (1958)    
    雨不洒花花不紅 (1959)    
    嬌娃 (1959)    
    翠崗浴血記 (1960)    
    刀光劍影 (1960)    
    紅樓電影 (1960)    
    青城十九俠 (1960)    
    情敵 (1960)    
    妖女何月兒 (1961)    
    古墓俠侶 (1961)    
    一屍五命案 (1963)    
    夜半驚魂 (1963)    
    第一號女賊 (1963)    
    流浪小天使 (1964)    
    賣油郎獨佔花魁女 (1964)    
    蘭閨淚影 (1964)    
    張愛蘭巧破黑手黨 (1965)    
    千手奇女子 (1966)    
    龍虎榜(下集) (1966)    
    四告狀 (1966)    
    龍虎榜(上集) (1966)    
    第一劍 (1967)    
    白天鵝 (1967)    
    雁翎刀 (1968)    
    一劍情深 (1969)    
    蓮花寨 (1969)    
    千面賊美人 (1970)    
    魏徵斬龍 (1970)    
    壯士血 (1970)    
    風流艷盜 (1972)    
    唐手跆拳道 (1972)    
  執行導演 (1 film)
    孟麗君 (1940)    
  演員 (20 films)
    明末遺恨 (1939)    
    孟麗君 (1940)    
    孔夫子 (1940)    
    文素臣(三集) (1940)    
    賽金花 (1940)    
    香妃 (1940)    
    返魂香 (1941)    
    肉 (1941)    
    雪艷娘 (1941)    
    野花哪有家花香 (1941)    
    春 (1942) ... 高克安
    海上大觀園 (1942)    
    秋 (1942)    
    梅花落 上集 (1942)    
    十三號女盜 (1949) ... 應飛
    碧血黃花 (1954) ... 林覺民
    西太后與珍妃 (1964) ... 內監-李連英
    發達之人 (1972) ... 陳鋼口
    大密探 (1973)    
    忠烈圖 (1975)    
  編劇 (44 films)
    孟麗君 (1940)    
    返魂香 (1941)    
    梅花落 上集 (1942)    
    燕迎春 (1943)    
    梅孃曲 (1943)    
    奮鬥 (1945)    
    黑夜到天明 (1947)    
    芳魂歸來 (1948)    
    女賊 (1949)    
    摩登女性 (1951)    
    月兒彎彎照九州 (1952)    
    滿園春色 (1952)    
    亂世恩仇 (1952)    
    孽緣 (1952)    
    近水樓台 (1952)    
    孽海情天 (1953)    
    閨房樂 (1953)    
    風蕭蕭 (1954)    
    戀愛與義務 (1955)    
    鳳求凰 (1958)    
    嬌娃 (1959)    
    翠崗浴血記 (1960)    
    刀光劍影 (1960)    
    紅樓電影 (1960)    
    青城十九俠 (1960)    
    妖女何月兒 (1961)    
    古墓俠侶 (1961)    
    神秘的兇手? (1962)    
    仙鶴神針新傳(上集) (1962)    
    火燄山 (1962)    
    第一號女賊 (1963)    
    仙鶴神針新傳(下集) (1963)    
    夜半驚魂 (1963)    
    一屍五命案 (1963)    
    蘭閨淚影 (1964)    
    流浪小天使 (1964)    
    張愛蘭巧破黑手黨 (1965)    
    女間諜第一號 (1965)    
    千手奇女子 (1966)    
    龍虎榜(下集) (1966)    
    白天鵝 (1967)    
    一劍情深 (1969)    
    壯士血 (1970)    
    魏徵斬龍 (1970)