Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
屠光啟
Tu Kuang-Chi  ♂
Aliases:  庚金,  屠光
 
Filmography (1939-1975)
 
  監製 (1 film)
    死亡線上 (1956)    
  製片 (3 films)
    亂世恩仇 (1952)    
    慾魔 (1952)    
    鴛鴦劫 (1953)    
  導演 (71 films)
    梅孃曲 (1943)    
    燕迎春 (1943)    
    奮鬥 (1945)    
    神出鬼沒 (1947)    
    十三號女盜 (1949)    
    女賊 (1949)    
    出海雲霞 (1950)    
    結婚24小時 (1950)    
    摩登太太 (1951)    
    摩登女性 (1951)    
    月兒彎彎照九州 (1952)    
    亂世恩仇 (1952)    
    滿園春色 (1952)    
    虎落平陽 (1952)    
    天翻地覆 (1952)    
    孽緣 (1952)    
    王魁與桂英 (1952)    
    近水樓台 (1952)    
    孽海情天 (1953)    
    鴛鴦劫 (1953)    
    秋瑾 (1953)    
    歌女紅菱艷 (1953)    
    閨房樂 (1953)    
    怨女情癡 (1953)    
    小鳳仙 (1953)    
    新西廂記 (1953)    
    玫瑰玫瑰我愛你 (1954)    
    草莽恩仇 (1954)    
    碧血黃花 (1954)    
    風蕭蕭 (1954)    
    戀愛與義務 (1955)    
    死亡線上 (1956)    
    鬼戀 (1956)    
    女海盜寶藏 (1956)    
    斷腸風月 (1956)    
    萬里長城 (1957)    
    你是我的靈魂 (1957)    
    半下流社會 (1957)    
    異國情鴛 (1958)    
    鳳求凰 (1958)    
    霧夜歸魂 (1958)    
    嬌娃 (1959)    
    雨不洒花花不紅 (1959)    
    翠崗浴血記 (1960)    
    刀光劍影 (1960)    
    紅樓電影 (1960)    
    青城十九俠 (1960)    
    情敵 (1960)    
    古墓俠侶 (1961)    
    妖女何月兒 (1961)    
    一屍五命案 (1963)    
    夜半驚魂 (1963)    
    第一號女賊 (1963)    
    賣油郎獨佔花魁女 (1964)    
    蘭閨淚影 (1964)    
    流浪小天使 (1964)    
    張愛蘭巧破黑手黨 (1965)    
    龍虎榜(上集) (1966)    
    千手奇女子 (1966)    
    龍虎榜(下集) (1966)    
    四告狀 (1966)    
    第一劍 (1967)    
    白天鵝 (1967)    
    雁翎刀 (1968)    
    蓮花寨 (1969)    
    一劍情深 (1969)    
    魏徵斬龍 (1970)    
    壯士血 (1970)    
    千面賊美人 (1970)    
    風流艷盜 (1972)    
    唐手跆拳道 (1972)    
  演員 (11 films)
    明末遺恨 (1939)    
    孔夫子 (1940)    
    肉 (1941)    
    春 (1942) ... 高克安
    秋 (1942)    
    十三號女盜 (1949) ... 應飛
    碧血黃花 (1954) ... 林覺民
    西太后與珍妃 (1964) ... 內監-李連英
    發達之人 (1972) ... 陳鋼口
    大密探 (1973)    
    忠烈圖 (1975)    
  編劇 (38 films)
    燕迎春 (1943)    
    梅孃曲 (1943)    
    奮鬥 (1945)    
    摩登女性 (1951)    
    近水樓台 (1952)    
    月兒彎彎照九州 (1952)    
    滿園春色 (1952)    
    亂世恩仇 (1952)    
    孽緣 (1952)    
    閨房樂 (1953)    
    孽海情天 (1953)    
    風蕭蕭 (1954)    
    戀愛與義務 (1955)    
    鳳求凰 (1958)    
    嬌娃 (1959)    
    紅樓電影 (1960)    
    青城十九俠 (1960)    
    翠崗浴血記 (1960)    
    刀光劍影 (1960)    
    妖女何月兒 (1961)    
    古墓俠侶 (1961)    
    仙鶴神針新傳(上集) (1962)    
    火燄山 (1962)    
    神秘的兇手? (1962)    
    一屍五命案 (1963)    
    第一號女賊 (1963)    
    仙鶴神針新傳(下集) (1963)    
    夜半驚魂 (1963)    
    流浪小天使 (1964)    
    蘭閨淚影 (1964)    
    張愛蘭巧破黑手黨 (1965)    
    女間諜第一號 (1965)    
    龍虎榜(下集) (1966)    
    千手奇女子 (1966)    
    白天鵝 (1967)    
    一劍情深 (1969)    
    壯士血 (1970)    
    魏徵斬龍 (1970)