Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
區嶽
Au Ngok  ♂





 
Filmography (1956-1989)
 
  演員 (42 films)
    風雨斷腸人 (1956)    
    家和萬事興 (1956)    
    九九九海灘命案 (1957) ... 水喉工
    鄰家有女初長成 (1957)    
    美人春夢 (1958)    
    月宮寶盒 (1958)    
    玉女驚魂 (1958)    
    浪子回頭 (1958)    
    天倫情淚 (1959)    
    毒丈夫 (1959)    
    歡喜冤家 (1959)    
    路 (1959)    
    正德皇海角尋春 (1959)    
    豪門夜宴 (1959) ... 經紀陳
    湖畔草 (1959) ... 醫生
    刀下美人魂 (1959)    
    大廈情殺案 (1959) ... 王醫生
    王先生騎正胭脂馬 (1959)    
    雷雨之夜 (1960) ... 男職員
    我要活下去 (1960)    
    難兄難弟 (1960)    
    雞鳴狗盜 (1960)    
    連理枝 (1960) ... 教員乙
    999廿四小時奇案 (1961)    
    神童歷險記 (1961) ... 職員
    山盟海誓 (1961)    
    火窟幽蘭 (1961) ... 哪七元
    萬劫鴛鴦 (1963)    
    倚天屠龍記(上集) (1963) ... 祝標頭
    天從人願 (1964) ... 馮祥
    追蹤 (1964)    
    鬼新娘 (1964) ... 牛精良
    俏冤家 (1964)    
    六指琴魔(大結局) (1965)    
    珍珠淚 (1965)    
    英雄後代 (1969)    
    春夏秋冬 (1969) ... 森哥
    兇手尋兇 (1969) ... 馬仔丙
    肝膽照江湖 (1970) ... 貴利忠
    半生牛馬 (1972)    
    屈原 (1973) ... 大夫
    特警90 (1989)