Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
區嶽
Au Ngok  ♂





 
Filmography (1956-1989)
 
  演員 (44 films)
    家和萬事興 (1956)    
    風雨斷腸人 (1956)    
    鄰家有女初長成 (1957)    
    九九九海灘命案 (1957) ... 水喉工人
    浪子回頭 (1958)    
    月宮寶盒 (1958)    
    美人春夢 (1958)    
    玉女驚魂 (1958)    
    湖畔草 (1959) ... 醫生
    天倫情淚 (1959)    
    刀下美人魂 (1959)    
    歡喜冤家 (1959)    
    王先生騎正胭脂馬 (1959)    
    路 (1959)    
    豪門夜宴 (1959) ... 經紀陳
    毒丈夫 (1959)    
    大廈情殺案 (1959) ... 王醫生
    正德皇海角尋春 (1959)    
    雞鳴狗盜 (1960)    
    連理枝 (1960) ... 教員乙
    雷雨之夜 (1960) ... 男職員
    我要活下去 (1960)    
    難兄難弟 (1960)    
    999廿四小時奇案 (1961)    
    良心 (1961)    
    山盟海誓 (1961)    
    神童歷險記 (1961) ... 職員
    火窟幽蘭 (1961) ... 哪七元
    萬劫鴛鴦 (1963)    
    倚天屠龍記(上集) (1963) ... 祝標頭
    追蹤 (1964)    
    鬼新娘 (1964) ... 牛精良
    天從人願 (1964) ... 馮祥
    俏冤家 (1964)    
    六指琴魔(大結局) (1965)    
    珍珠淚 (1965)    
    春夏秋冬 (1969) ... 森哥
    英雄後代 (1969)    
    兇手尋兇 (1969) ... 馬仔丙
    肝膽照江湖 (1970) ... 貴利忠
    半生牛馬 (1972)    
    屈原 (1973) ... 大夫
    新天龍八部 (1982)    
    特警90 (1989)