Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭文霞
Cheng Man-Ha  ♀





 
Filmography (1948-1990)
 
  化妝 (16 films)
    金粉世家(下集) (1961)    
    金粉世家(上集) (1961)    
    九九九怪屍案 (1962)    
    秋風秋雨 (1962)    
    萬劫鴛鴦 (1963)    
    招郎入舍 (1963)    
    薄命紅顏 (1963)    
    八仙鬧東 (1963)    
    男婚女嫁 (1964)    
    珍珠魔鬼火 (1964)    
    自君別後 (1964)    
    一夜恩情 (1964)    
    真假情人 (1965)    
    刀劍雙蘭 (1965)    
    天堂奇遇 (1970)    
    三個十七歲 (1972)    
  演員 (115 films)
    本地狀元 (1948)    
    紅顏未老恩先斷 (1948)    
    恨海情鴛 (1948)    
    烏龍王 (1949)    
    大鬧粉蛩 (1949) ... 章宏妻
    武則天 (1949)    
    癡心女子負心郎 (1949)    
    一劍定江山 (1949)    
    梁天來 (1949)    
    雲雨巫山枉斷腸 (1949)    
    桃花大俠 (1949)    
    紫霞杯 (1949) ... 女賀客
    哪宅大戰紅孩兒 (1950)    
    花落紅樓 (1950)    
    魔鬼家庭 (1950) ... 翠桃
    金鎖記 (1950)    
    豪門棄婦 (1950)    
    鴛鴦劫 (1950)    
    小羅賓漢 (1950)    
    南海漁歌 (1950)    
    家和萬事興 (1950)    
    泣殘紅 (1951)    
    銀海春光 (1951)    
    冷落春宵 (1951) ... 看護
    雪影寒梅 (1951) ... 女進客
    明珠淚痕 (1951)    
    血染杜鵑紅 (1951) ... 婢女
    霓裳恨 (1951)    
    冷桃源 (1951)    
    一帆風順 (1951) ... 秋香
    難為了媽媽 (1951)    
    從此蕭郎陌路人 (1951)    
    迷宮四妖 (1952) ... 宮主
    契爺艷史 (1952) ... 女侍阿娟
    恩情深似海 (1952)    
    歌聲淚影(上集) (1952)    
    一彎眉月伴寒衾 (1952)    
    一丈紅 (1952) ... 護士
    雙雄鬥智 (1953) ... 幽蘭女友莉莉
    再生花 (1953)    
    苦海明燈 (1953)    
    落花流水 (1954) ... 同學已
    山河戀 (1955) ... 明東母
    999命案 (1956) ... 太太丙
    家和萬事興 (1956)    
    新婚夫婦 (1956)    
    同撈同煲 (1956)    
    永春三娘與洪熙官 (1956)    
    仙女戲魔王 (1957) ... 鄰婦
    烈女春香 (1957) ... 鄰婦乙
    璇宮艷史(上集) (1957)    
    珠江河畔 (1957) ... 親客
    情賊 (1958)    
    小歌女 (1958)    
    黃飛鴻大鬧鳳凰崗 (1958)    
    陳超結婚 (1958)    
    奸情 (1958) ... 大少奶
    天官賜福 (1958)    
    十號風波 (1959)    
    騙婚 (1959) ... 羅嫂
    通心樹 (1959)    
    豪門夜宴 (1959) ... 馮家工人
    風雨幽蘭 (1959)    
    浪子嬌妻 (1959)    
    湖畔草 (1959) ... 肥妹
    秘密三女探 (1960) ... 董太太
    秋風殘葉 (1960)    
    可憐天下父母心 (1960)    
    十兄弟怒海除魔 (1960)    
    殺人王大戢扭計深 (1961)    
    火窟幽蘭 (1961)    
    銀紙萬歲 (1961)    
    山盟海誓 (1961)    
    離鄉情淚 (1962)    
    胭脂賊 (1962)    
    清明時節 (1962)    
    金石盟 (1963)    
    萬劫鴛鴦 (1963)    
    薄命紅顏 (1963)    
    大富之家 (1963) ... 黎太太
    第一號女賊 (1963)    
    男男女女 (1964)    
    老婆萬歲 (1964) ... 柳二嬏
    追蹤 (1964)    
    大少奶 (1964)    
    俏冤家 (1964)    
    一夜恩情 (1964) ... 病人
    冒牌丈夫 (1964) ... 馮少英
    蘭閨淚影 (1964)    
    男婚女嫁 (1964)    
    鴛夢重溫 (1964) ... 蔣小姐
    女生外向 (1965)    
    難為了家嫂 (1965)    
    丈夫的秘密 (1965)    
    真假情人 (1965) ... 七姑
    好好運 (1965) ... 太太團
    情天劫 (1965) ... 馮太太
    恩義難忘 (1965)    
    珍珠淚 (1965) ... 歌舞班班主
    難為了嬌妻 (1966)    
    如花美眷 (1966) ... 一家
    影迷公主 (1966)    
    飛賊含笑火 (1966)    
    天堂春夢 (1966) ... 張太太
    女殺手 (1966)    
    碧海青天夜夜心 (1966)    
    情賊黑牡丹 (1966) ... 賓客
    斷腸玫瑰 (1966) ... 德嫂
    住家男人 (1967)    
    人海奇花 (1967)    
    紅燈記 (1968) ... 劉大媽
    玉女芳踪 (1969)    
    光棍神偷雙彩鳳 (1978)    
    飛越黃昏 (1989)    
    玉梨魂 (1990)