Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅維
Lo Wei (1)  ♂





 
Filmography (1948-1993)
 
  製片 (1 film)
    雨中鳥 (1980)    
  監製 (48 films)
    金鳳凰 (1958)    
    願嫁金龜婿 (1958)    
    野花香 (1959)    
    蜜月風波 (1960)    
    小山東到香港 (1975)    
    金粉神仙手 (1975)    
    少林木人巷 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    賣身 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    鐵拳小子 (1977)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    飛渡捲雲山 (1978)    
    拳精 (1978)    
    金鎖匙 (1978)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    上海灘大亨 (1979)    
    踢館 (1979)    
    龍拳 (1979)    
    至尊威龍 (1980)    
    女兒心 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    雍正與年羹堯 (1980)    
    危險人物 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    衝激21 (1982)    
    魔胎 (1983)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    生命快車 (1984)    
    鬼線人 (1984)    
    鬼馬天師 (1984)    
    女人風情話 (1985)    
    摩登神探 (1985)    
    祝您好運 (1985)    
    心動 (1986)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    暗夜 (1986)    
    哈林行動 (1986)    
    厲鬼纏身 (1987)    
    殭屍少爺 (1987)    
    龍虎智多星 (1988)    
    戰龍 (1989)    
    追日 (1991)    
    妖怪都市 (1992)    
    嘩鬼旅行團 (1992)    
    剃刀情人 (1993)    
    一刀傾城 (1993)    
  副導演 (1 film)
    王魁與桂英 (1952)    
  導演 (62 films)
    丈夫日記 (1953)    
    美男子 (1953)    
    蕩婦情痴 (1953)    
    碧血黃花 (1954)    
    一念之差 (1954)    
    多情河 (1957)    
    金鳳凰 (1958)    
    願嫁金龜婿 (1958)    
    翡翠湖 (1958)    
    野花香 (1959)    
    黑蝴蝶 (1960)    
    脂粉間諜網 (1960)    
    桃花淚 (1960)    
    蜜月風波 (1960)    
    猿女孟麗絲 (1961)    
    無語問蒼天 (1961)    
    金箭盟 (1963)    
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    寶蓮燈 (1964)    
    情天長恨 (1964)    
    怒海情仇 (1965)    
    鱷魚河 (1965)    
    金菩薩 (1966)    
    慾海情魔 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    催命符 (1967)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    金石情 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    龍門金劍 (1969)    
    紅線七千號 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    五虎屠龍 (1970)    
    唐山大兄 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    鬼流星 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    精武門 (1972)    
    金旋風 (1972)    
    海員七號 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    冷面虎 (1973)    
    龍虎金剛 (1973)    
    黃面老虎 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    小英雄大鬧唐人街 (1974)    
    小山東到香港 (1975)    
    金粉神仙手 (1975)    
    心魔 (1975)    
    新精武門 (1976)    
    少林木人巷 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    拳精 (1978)    
    飛渡捲雲山 (1978)    
    百戰保山河 (1979)    
    龍拳 (1979)    
  演員 (133 films)
    清宮秘史 (1948)    
    國魂 (1948) ... 家鉉翁
    海誓 (1949) ... 顧三
    大涼山恩仇記 (1949) ... 亞猛
    春城花落 (1949) ... 方日彥
    春雷 (1949) ... 報告員
    海外尋夫 (1950) ... 潘阿騮
    愛的俘虜 (1951) ... 吳秉中
    王魁與桂英 (1952)    
    虎落平陽 (1952) ... 宋局長
    神鬼人 (1952)    
    名女人別傳 (1953) ... 王福
    兩面人 (1953) ... 凌波
    鴛鴦劫 (1953) ... 賈璉
    新西廂記 (1953)    
    巫山盟 (1953)    
    丈夫日記 (1953) ... 楊志存
    美男子 (1953) ... 彭立恆
    孽海情天 (1953) ... 分飾宋思清, 羅勉歐
    怨女情癡 (1953) ... 楊天倫
    生死戀 (1953) ... 曹耀遠
    蕩婦情痴 (1953)    
    歌女紅菱艷 (1953)    
    白花蛇 (1954)    
    一念之差 (1954)    
    碧血黃花 (1954)    
    風流兒女風流債 (1954)    
    玫瑰玫瑰我愛你 (1954)    
    櫻都艷跡 (1955) ... 田中
    茶花女 (1955)    
    楊娥 (1955) ... 文安之
    金嗓子 (1955) ... 金衞道
    小鳳仙(續集) (1955)    
    小白菜 (1955)    
    臥薪嘗膽 (1956) ... 夫差
    菊子姑娘 (1956)    
    盲戀 (1956) ... 陸夢放
    戀之火第二春 (1956) ... 方東元
    追 (1956)    
    桃花江 (1956) ... 黎明
    蝴蝶夫人 (1956) ... 武昭
    雪裡紅 (1956)    
    水仙 (1956)    
    驚魂記 (1956)    
    紅塵 (1956)    
    鮮牡丹 (1956)    
    愛與罪 (1957)    
    春光無限好 (1957)    
    窈窕淑女 (1957)    
    天涯歌女 (1957)    
    酒色財氣 (1957)    
    多情河 (1957)    
    恰恰姑娘 (1957) ... 老實人饒先生
    海王子 (1958) ... 酋長
    想入非非 (1958)    
    願嫁金龜婿 (1958)    
    血影燈 (1958) ... 長興
    南國麗人 (1958)    
    貂蟬 (1958)    
    金鳳凰 (1958) ... 李大年
    翡翠湖 (1958)    
    珊瑚 (1958)    
    小情人 (1958)    
    多情恨 (1959) ... 馬大爺
    鬼屋歌聲 (1959) ... 關立基
    海演春色 (1959) ... 白璧堅
    殺人的情書 (1959)    
    兒女英雄傳 (1959)    
    雨不洒花花不紅 (1959)    
    家有喜事 (1959)    
    野花香 (1959)    
    風情尤物 (1959)    
    慾海情花 (1959)    
    滿堂紅 (1959)    
    逃亡48小時 (1959)    
    龍翔鳳舞 (1959) ... 孫冰
    桃花淚 (1960) ... 花鳴春
    紅樓電影 (1960) ... 王先生
    黑蝴蝶 (1960)    
    苦兒流浪記 (1960) ... 羅大龍
    蜜月風波 (1960) ... 張英偉
    脂粉間諜網 (1960) ... 吳正剛
    賊美人 (1961) ... 梁有康
    猿女孟麗絲 (1961)    
    無語問蒼天 (1961)    
    妖女何月兒 (1961)    
    手鎗 (1961) ... 大亨
    體育皇后 (1961)    
    一段情 (1962)    
    早生貴子 (1962) ... 羅光宗
    諜海四壯士 (1963) ... 聶羽亭
    武則天 (1963)    
    荷花 (1963) ... 金三寶
    金箭盟 (1963) ... 孫扶東
    深宮怨 (1964) ... 多爾袞
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    生死關頭 (1964)    
    寶蓮燈 (1964) ... 秦太師
    怒海情仇 (1965) ... 丁七爺
    鱷魚河 (1965)    
    七七敢死隊 (1965) ... 佐藤大佐
    金菩薩 (1966)    
    催命符 (1967)    
    鐵觀音 (1967) ... 探長
    慾海情魔 (1967)    
    斷魂谷 (1968) ... 趙雲陽
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    金石情 (1968)    
    虎膽 (1969)    
    紅線七千號 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    鬼流星 (1971)    
    冰天俠女 (1971) ... 串沈盾
    影子神鞭 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    金旋風 (1972)    
    精武門 (1972) ... 探長
    野馬 (1972)    
    海員七號 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    冷面虎 (1973)    
    綽頭狀元 (1974)    
    金粉神仙手 (1975)    
    新精武門 (1976)    
    流氓皇帝 (1977)    
    龍虎智多星 (1988)    
    陷阱邊沿 (1988)    
    神行太保 (1989)    
    江湖最後一個大佬 (1990) ... Jason上司
  出品人 (9 films)
    鬼流星 (1971)    
    精武門 (1972)    
    糊塗大將軍 (1973)    
    小姨懷春 (1975)    
    勇闖江湖 (1986)    
    贏錢專家 (1991)    
    追日 (1991)    
    一刀傾城 (1993)    
    剃刀情人 (1993)    
  編劇 (32 films)
    多情河 (1957)    
    情天長恨 (1964)    
    催命符 (1967)    
    斷魂谷 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    龍門金劍 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    五虎屠龍 (1970)    
    鬼流星 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    唐山大兄 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    精武門 (1972)    
    金旋風 (1972)    
    馬路小英雄 (1973)    
    冷面虎 (1973)    
    龍虎金剛 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    海員七號 (1973)    
    小英雄大鬧唐人街 (1974)    
    黃面老虎 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    金粉神仙手 (1975)    
    小山東到香港 (1975)    
    心魔 (1975)    
    新精武門 (1976)    
    鐵拳小子 (1977)    
    笑拳怪招 (1979)