Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
洪警鈴
Hong Jing-Ling  ♂

 
Filmography (1916-1958)
 
  演員 (37 films)
    黑籍冤魂 (1916)    
    兒子英雄 (1929)    
    空谷猿聲 (1930)    
    漁光曲 (1934)    
    新女性 (1934) ... 舞場經理
    暴雨梨花 (1934)    
    國風 (1935)    
    天倫 (1935)    
    狼山喋血記 (1936)    
    孤城烈女 (1936) ... 周老爹
    鍍金的城 (1937)    
    聯華交響曲 (1937)    
    人海遺珠 (1937)    
    王老五 (1937)    
    如此繁華 (1937) ... 趙福
    慈母曲 (1937)    
    木蘭從軍 (1939)    
    王先生與三房客 (1939)    
    雙珠鳳(上集) (1940)    
    雙珠鳳(下集) (1940)    
    王先生做壽 (1940)    
    銀槍盜 (1941)    
    斷腸花 (1941)    
    野薔薇 (1941)    
    家 (1941)    
    新姊妹花 (1941)    
    海上大觀園 (1942)    
    寒山夜雨 (1942)    
    重逢 (1943)    
    夜長夢多 (1943)    
    奮鬥 (1945)    
    鵬程萬里 (1945)    
    莫負少年頭 (1945)    
    諜海雄風 (1949)    
    患難夫妻 (1950)    
    武訓傳 (1951)    
    鐵窗烈火 (1958)