Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
洪警鈴
Hong Jing-Ling  ♂

 
Filmography (1916-1958)
 
  演員 (24 films)
    黑籍冤魂 (1916)    
    兒子英雄 (1929)    
    空谷猿聲 (1930)    
    新女性 (1934) ... 舞場經理
    暴雨梨花 (1934)    
    國風 (1935)    
    孤城烈女 (1936) ... 周老爹
    聯華交響曲 (1937)    
    人海遺珠 (1937)    
    如此繁華 (1937) ... 趙福
    鍍金的城 (1937)    
    木蘭從軍 (1939)    
    雙珠鳳(下集) (1940)    
    雙珠鳳(上集) (1940)    
    野薔薇 (1941)    
    家 (1941)    
    銀槍盜 (1941)    
    寒山夜雨 (1942)    
    重逢 (1943)    
    夜長夢多 (1943)    
    奮鬥 (1945)    
    鵬程萬里 (1945)    
    莫負少年頭 (1945)    
    鐵窗烈火 (1958)