Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
洪深
Hong Shen  ♂

 
Filmography (1927-1949)
 
  導演 (4 films)
    衛女士的職業 (1927)    
    少奶奶的扇子 (1928)    
    一腳踢出去 (1928)    
    姊妹劫 (1948)    
  演員 (1 film)
    衛女士的職業 (1927)    
  編劇 (15 films)
    少奶奶的扇子 (1928)    
    一腳踢出去 (1928)    
    香草美人 (1933)    
    女兒經 (1934)    
    時勢英雄 (1935)    
    劫後桃花 (1935)    
    新舊上海灘 (1936)    
    女權 (1936)    
    壓歲錢 (1937)    
    鍍金的城 (1937)    
    夢里乾坤 (1937)    
    四千金 (1937)    
    社會之花 (1937)    
    雞鳴早看天 (1948)    
    幾番風雨 (1949)