Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
尚冠武
Shang Guan-Wu  ♂
 
Filmography (1929-1938)
 
  副導演 (1 film)
    紅俠 (1929)    
  導演 (2 films)
    荒江女俠第一集 (1930)    
    荒江女俠第二集 (1930)    
  演員 (25 films)
    紅俠 (1929)    
    火燒九曲樓下集 (1929)    
    火燒九曲樓上集 (1929)    
    荒江女俠第一集 (1930)    
    荒江女俠第二集 (1930)    
    空谷猿聲 (1930)    
    春潮 (1933)    
    新女性 (1934) ... 醫生乙
    大路 (1934)    
    漁光曲 (1934)    
    體育皇后 (1934)    
    歸來 (1934)    
    歡喜冤家 (1934)    
    時勢英雄 (1935)    
    天倫 (1935)    
    四姊妹 (1935)    
    孤城烈女 (1936) ... 劉三爺
    狼山喋血記 (1936)    
    密電碼 (1937)    
    如此繁華 (1937) ... 張三畏
    王老五 (1937)    
    新舊時代 (1937)    
    聯華交響曲 (1937)    
    慈母曲 (1937)    
    王氏四俠 (1938)