Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林光進
Lin Kuang-Chin  ♂
Aliases:  林光俊





 
Filmography (1977-1998)
 
  演員 (85 films)
    人虎戀 (1977)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    神龍 (1978)    
    茅山道人 (1979)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    女王蜂復仇 (1981)    
    賣命邊緣 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    七武士 (1982)    
    別愛陌生人 (1982)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    玉面蜘蛛 (1982)    
    小刀會 (1982)    
    黑圈套 (1982)    
    鄉下阿郎 (1983)    
    抓鬼特攻隊 (1983)    
    田莊阿哥 (1983)    
    殺過界 (1983)    
    最長的一夜 (1983)    
    大蛇王 (1984)    
    女太保 (1984)    
    上海風雲 (1985)    
    粉紅色陷阱 (1985)    
    醜小鴨 (1985)    
    頑皮家族 (1986)    
    殭屍怕怕 (1986)    
    忍者太保之武士行 (1986)    
    7小福 (1986)    
    好小子II (1986)    
    歡樂龍虎榜 (1986)    
    中華戰士 (1987)    
    跨越時空的小子 (1987)    
    烽火佳人 (1987)    
    槍下留人 (1987)    
    黑道兄弟 (1987)    
    苦兒流浪記 (1987)    
    轟天雙雄 (1988)    
    林投姐 (1988)    
    好小子5-萬能運動員 (1988)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    殺手輓歌 (1989)    
    七匹狼 (1989)    
    好小子6-小龍過江 (1989)    
    沒卵頭家 (1989)    
    七匹狼2 (1989)    
    火燒島 (1990)    
    零時十分 (1991)    
    官兵捉強盜 (1991)    
    五湖四海 (1992)    
    霹靂寶座 (1992)    
    情慾世界 (1992)    
    沒大沒小 (1992)    
    虎膽六蛟龍 (1992)    
    男兒無罪 (1992)    
    女賭神 (1992)    
    劍霸天下 (1992)    
    黑幫戰將 (1992)    
    豔客臨門 (1992)    
    黑道女霸王 (1992)    
    喋血城市 (1993)    
    魔女18 (1993)    
    反斗馬騮 (1993)    
    臥底神算 (1993)    
    紅粉殺手 (1993) ... [臨時演員]
    波霸總動員 (1993)    
    新流星蝴蝶劍 (1993)    
    '93街頭霸王 (1993)    
    獵殺豪放女 (1993)    
    紋身女郎 (1993)    
    龍父虎子 (1993)    
    雲雨生死戀 (1993)    
    黑街舞男 (1993)    
    特警神龍 (1994)    
    生死一線 (1994)    
    新星星月亮太陽 (1995)    
    黑道追緝令 (1995)    
    媚眼殺機 (1995)    
    特警急先鋒 (1995)    
    槍擊大奸殺 (1996)    
    漫畫王 (1996)    
    金牌大探長 (1997)    
    省港第一殺手 (1997)    
    黑金 (1997)    
    超級舞男 (1998)    
    造愛人間 (1998)