Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧德華
Tang Tak-Wah  ♂





 
Filmography (1947-1960)
 
  故事 (1 film)
    法網難逃 (1950)    
  演員 (42 films)
    牛精良大鬧香港 (1947)    
    第一號戰犯 (1947)    
    富貴浮雲 (1948) ... 鄧大
    方世玉夷戰峨眉山 (1949)    
    血滴子(上集) (1949) ... 勇靜
    黃飛鴻傳(下集大結局) (1949) ... 惡霸大難雄
    黃飛鴻傳(上集) (1949) ... 惡霸
    廣東十虎屠龍記 (1950)    
    大刀王五血戰小霸王 (1950)    
    薛仁貴血戰柳家莊 (1950)    
    英雄難過美人關 (1950)    
    黃飛鴻傳第四集:梁寬歸天 (1950)    
    黃飛鴻傳第三集:血戰流花橋 (1950)    
    法網難逃 (1950)    
    恩重情深 (1951)    
    銀海春光 (1951) ... 大隻廣
    五虎斷魂 (1951)    
    霓裳恨 (1951) ... 薩父
    黃飛鴻傳(大結局) (1951)    
    虎穴龍潭 (1951)    
    生紅娘三戲張君瑞 (1952) ... 孫飛虎
    天賜黃金 (1952)    
    黃飛鴻一棍伏三霸 (1953) ... 李士傑
    蘇乞兒復仇記 (1953)    
    碧血染親兄 (1954) ... 鄧老八
    鐵馬騮別傳(大結局) (1955)    
    黃飛鴻正傳 (1955)    
    鐵馬騮 (1955)    
    八俠英雄傳 (1955)    
    鐵馬騮別傳(續集) (1955)    
    黃飛鴻伏二虎 (1956) ... 徐鐵虎
    黃飛鴻獨臂鬥五龍 (1956) ... 掘尾龍
    黃飛鴻官山大賀壽 (1956) ... 鄧天鳴
    雷振聲縱橫江湖錄 (1956) ... 胡不俊
    黃飛鴻醒狷會麒麟 (1956)    
    黃飛鴻七鬥火麒麟 (1956)    
    白鶴英雄傳 (1956)    
    黃飛鴻觀音山雪恨 (1956) ... 毛良
    哪宅鬧東海 (1957)    
    血染黃金 (1957)    
    望兒亭(上集) (1960)    
    望兒亭(下集) (1960)    
  策劃 (2 films)
    鐵馬騮別傳(大結局) (1955)    
    左崧傳 (1956)