Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
范鳳山
Fan Feng-Shan  ♂





 
Filmography (1968-1995)
 
  演員 (43 films)
    掌門人 (1968)    
    劍王之王 (1969)    
    劍王子 (1969)    
    鐵扇神劍 (1971)    
    頭條好漢 (1971)    
    六福茶樓 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    鬼見愁決鬧鬼見愁 (1971)    
    仇 (1972)    
    中國人 (1972)    
    忍 (1972)    
    東方漢 (1973)    
    狼對狼 (1973)    
    拳影 (1973)    
    龍虎地頭蛇 (1973)    
    虎豹雙雄 (1974)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
    重建精武門 (1975)    
    強與狠 (1975)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    鬼吼段魂刀 (1976)    
    大忠烈 (1976)    
    一鬥忠烈 (1977)    
    鄭和下西洋 (1977)    
    隱俠恩仇錄 (1977)    
    飛渡捲雲山 (1978)    
    洪熙官,方世玉,陸阿采 (1978)    
    軟骨真奶 (1979)    
    神腿 (1979)    
    至尊威龍 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    飛豹行動 (1981)    
    大殘拳 (1981)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    龍虎旋風 (1982)    
    水月十三刀 (1982)    
    邪撞邪 (1983)    
    人頭蛇 (1983)    
    情人,看刀 (1984)    
    霹靂智多星 (1984)    
    好小子II (1986)    
    雙姝艷 (1995)