Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭敏
Zheng Min  ♂



 
Filmography (1947-1962)
 
  演員 (30 films)
    遙遠的愛 (1947) ... 軍官
    還鄉日記 (1947) ... 老裴
    吉人天相 (1947)    
    野火春風 (1948) ... 程虎臣
    國魂 (1948) ... 賈餘慶
    兒女英雄 (1949) ... 張天雄
    新關東大俠 (1949) ... 張魁
    駝龍 (1949) ... 李二虎
    水上人家 (1949) ... 陳世榮
    結親 (1949)    
    戀愛之道 (1949) ... Jack 李
    錦繡天堂 (1949) ... 盜乙
    豪門孽債 (1950) ... 小王
    油漆未乾 (1950)    
    結婚24小時 (1950) ... 葛小天
    王氏四俠 (1950) ... 鄭德剛
    小二黑結婚 (1950) ... 二諸葛
    海外尋夫 (1950) ... 卓文標
    一代妖姬 (1950) ... 袁寶章
    血海仇 (1951)    
    虎口餘生 (1951)    
    女人與老虎 (1951)    
    條條大路 (1951) ... 陸家棟
    詩禮傳家 (1952) ... 蔣翰章老爺
    虎落平陽 (1952) ... 鄭秘書
    為了和平 (1956)    
    家 (1956)    
    不夜城 (1957) ... 宗貽春
    春滿人間 (1959)    
    燎原 (1962)