Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳重
Chen Zhong (1)
 
Filmography (1930-1979)
 
  配樂 (1 film)
    雜家高手 (1979)    
  場記 (1 film)
    長相思 (陌上花開) (1947)    
  演員 (20 films)
    惜分飛 (1930) ... 校役
    李三娘 (1939)    
    小俠女 (1939)    
    碧玉簪 (1940)    
    蘇三艷史 (1940)    
    亂世英雄 (1940)    
    濟公活佛 (1940)    
    李阿毛與僵屍 (1940)    
    正德皇與劉倩倩 (1940)    
    李阿毛與東方朔 (1940)    
    梅妃 (1941)    
    夜深沉 (1941)    
    紅杏出牆記(下集) (1941)    
    新美人計 (1941)    
    黑夜孤魂 (1941)    
    桃花潭水 (1943)    
    長相思 (陌上花開) (1947) ... 日軍曹
    三毛流浪記 (1949)    
    影迷傳 (1950)    
    以毒攻毒 (1974)