Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱靜文
Chu Ching-Man
 
Filmography (1971-1995)
 
  服裝 (26 films)
    青衫客 (1971)    
    黑白傘 (1971)    
    上海灘 (1972)    
    剋星 (1973)    
    半山飄雨半山晴 (1974)    
    熱浪 (1975)    
    大太監 (1976)    
    嗨親愛的 (1977)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    秋蓮 (1979)    
    舞拳 (1979)    
    學生哥 (1980)    
    東追西趕跑跳碰 (1980)    
    胭脂虎 (1981)    
    上海社曾 (1981)    
    溫拿五虎 (1981)    
    凶劫 (1982)    
    女賊 (1982)    
    風櫃來的人 (1983)    
    童年往事 (1986)    
    戀戀風塵 (1986)    
    中國最後一個太監 (1988)    
    桂花巷 (1988)    
    怨女 (1988)    
    密宗威龍 (1991)    
    好男好女 (1995)